Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel privatban beszelek akkor az adataimbol mennyit lat? Ugye nem tud ramkeresni sehol ha azzal az emailommal regisztraltam amit nem is hasznalok csak ugy van?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 11:21
1/5 anonim válasza:
Ra tud keresni de csak ha ert az infohoz. Baratom pl 2 perc alatt feltori a fiokod :P
2/5 anonim válasza:
Nyugi.... De látszik, hogy..Nemrég van GYK-d :)
Ja és 1... XD Azért ne ilyezgesd ilyenekkel...
(bár igaz :p) :D
3/5 anonim válasza:
Csak az igazat mondtam :D de nem hiszem h sokan meg tudnak csinalni so no para
4/5 A kérdező kommentje:
Kb egy eve van csak nem beszelgettem meg soha privatban ...ezert kerdeztem (elovigyazatossag) :)
2014. ápr. 22. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!