Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, létezik hogy szerelmesek legyetek valaha a fiúbarátotokba?
Figyelt kérdés
Ha egy lány sokáig barátként tekint a fiúra, mindent megoszt vele, a fiú pedig mindent megtesz, hogy a lány kedvében járjon. Eshet szerelembe a lány? Mondjuk ha a srác sem csúnya...2010. jan. 4. 18:34
11/17 anonim válasza:
Persze.:) Többször is volt már ilyen. 16/L
12/17 anonim válasza:
ez a para a fiú-lány barátságoknál...
mi hihetetlenül jó viszonyban vagyunk, órákat beszélünk majdnem minden nap, megy az odavissza becézgetés meg az ígyszeretlek úgyszeretlek:D
semmit az egévilágon nem akarok tőle, pedig tényleg jó pasi, ez kölcsönösen megvan. ő sem akar semmit. de hogy ez az állapot meddig tartható így, azt nem tudom. már most látom hogy kihatással van a jelenlegi párkapcsolatomra(pl ha a barátom egy többórás telefonálgatás után beszól h mással beszélgetek ahelyett h vele lennék - erre lazán visszaszóltam, hogy nem mással beszélgetnék ha veled is lehetne...)
én nagyon-nagyon remélem, hogy fenn fogjuk tudni tartani ezt a viszonyt anélkül, hogy jobban belebonyolódnánk...
13/17 anonim válasza:
19.05 vagyok sajnálom én nem tudom hogy késő e vagy sem és azt sem hogy mit csinálj,mert én sem tudom hogy nekem mit kéne csinálnom:( Sajnos csak azt tudom amit érzek,és azt hogy már semmi sem olyan mint régen.
14/17 anonim válasza:
Miért ne eshetne? Lehet szerelem belőle... Én 20/L vagyok, és rengeteg a fiú barátom. Egyikkel volt egy ilyen szitu, de nem vallottuk be egymásnak, mai napig is nagyon jóban vagyunk. Voltak, akiknél a pillanat csókot hozott magával, de nem akartunk többet. Vannak, akikel nem történt semmi, de imádjuk egymást, baráti értelemben. A két emberen múlik csak.
15/17 anonim válasza:
soha :( sajnos én a ha megismerek egy fiút, rögtön besorolom h barát v pasi. ha pasi, de nem jövünk össze, akkor lehet belőle később barátság. ha barátom volt eddig, nem tudok rá úgy tekinteni mint fiúra, furcsa lenne ha megcsókolna. de ez emberfüggő.
16/17 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb "reménytelen" szerelem ebből a fiú-lány barátságokból fakad. Én nem értek egyet az egyik előttem szólóval, h legtöbbször a fiúknak tetszik meg a lány. Szerintem pont fordítva. Velem is ez a helyzet. Először úgy gondoltam a srácra, h milyen aranyos, meg jófej, meg jó a humora...stb. De nem gondoltam volna, h egyszer megtetszik. És ez az állapot már 11 hónapja tart....:S
17/17 anonim válasza:
Én is pont ugyanezt érzem, kedves előttem válaszoló. :S Már lassan 1 éve, de nincs merszem elrontani egy 8 éve tartó barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!