Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lett veletek, pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett veletek, pasik?

Figyelt kérdés

Ha szeret egy férfi egy nőt, akkor miért nem megy oda a lányhoz és ismerkedik? Ha ismeri is!

3 esetben így jártam!

A pasik miért kezdeményeztek a 20-as években? Akkor nem volt ciki, sz*r, ha a nő NEM-et mondott?

Most miért az?

Eltöketlenedtek a pasik?

Sok fiú írja, hogy soha sem kezdeményez, de mindig van barátnője! Akkor ez azt jelenti, hogy lehetséges, hogy soha sem szerelmes a lányba, mert a lány választja őt ki?

Ez mire jó?

Régebben miért nem zavarta az egot meg a lelket, ha egy nő nemet mondott? Pl. a 20-as, 30-as években?

A nők nagyrésze elvárja a randira hívást a fiúktól, ez nem sok és hülyén is néz ki, ha a nő nyomul.

A nők így könnyen kihasználás áldozatai lehetnek, ezért várják el a pasiktól, hogy ők udvaroljanak.

ez az egész kezd nagyon a feje tetejére állni. Ennek nincs köze az emancipációhoz! Mert ez biológia! Az állatvilágban is megvan az udvarlásnak a rendje.

Ellustultatok? V. mi történt?

2010. jan. 4. 17:38
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

te lehet nem vagy olyan de ha 10 nőből 9 ilyen akkor szerinted melyik fog megmaradni bennünk? esküszöm olyan ez mint a cigányok, 10ből 9 bünöző a maradék 1 meg sziv..

ha minden csaj korrekten kezelné ezeket a dolgokat akkor nem lenne ilyen probléma szerintem..

2010. jan. 4. 18:13
 32/51 anonim ***** válasza:

18:06

Én hiába kiválasztom, hogy na az a csaj vagy pasi kell nekem hiába megyek oda hozzá ha ő nem választ ki engem magának akkor fújhatom..

Másikat kell választani..

Egy nagyképü beképzelt p.na is tetszhet egy fiunak, de nem azért nem fogja megmondani neki mert nem hiányzik, hogy nyilvánosan lealázza hogy " te szerencsétlen mit gondolsz, hogy járnékmén veled nézzmár magadra, hogynézel ki stb stb. "

Viszont ha az a beképzelt p.csa megy oda a viszafogottab fiuhoz, hogy beszélgetést kezdeményezzen akkora viszafogott fiu biztos,hogy nem fogja leoltani, hogy menj már a francba te hülye p.na.

2010. jan. 4. 18:15
 33/51 A kérdező kommentje:

82%

ja és 20 éves korom felett szexeltem először,amit nem bántam meg! Szóval nem kell általánosítani.

Nem kell keverni mindenkit a mai 14 éves csitrikkel!

Az a 3-4 fiú, akik nekem is bejöttek, onnan tudom, hogy tetszettem, hogy az egyik mindig hozzámért, oda jött hozzám és segített, de valósz. félt h nem akarom őt? Nem tudom.

A másik mondta is h gyönyörű vagyok, és nei ilyen lány kellene, de sajnos nem jött az sem össze, mert kisebbs. komplexusa volt.

Lehet hogy nekem jönnek be ezek a félénk fiúk, én már erre is gondoltam.Szeretem ápolgatni a lelküket. De kezdeményezésre még senki sem tudott rávenni.

2010. jan. 4. 18:16
 34/51 anonim ***** válasza:
két különböző ember írt ide akinek ugyanúgy 82% a pontja.
2010. jan. 4. 18:17
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

az ember mindig általánosít, MINDIG , van egy 30 fős osztály, 4 tanulója rendszeresen késik. mit mond erre a tanár? hogy ebben az osztályba mindig késnek.

remélem érted amit akarok ezzel mondani

2010. jan. 4. 18:19
 36/51 A kérdező kommentje:
oké értem az általánosítást:D
2010. jan. 4. 18:23
 37/51 A kérdező kommentje:

18:12

""Igazából ha nyomulok egy pasira, és belemegy, soha nem szeret belém, ez van! "" ezt te irtad...

na ez a helyzet a pasikkal is ha ez érdekelt...

A pasikkal nem ez a helyzet, ha a nőnek nem tetszik a pasi, akkor visszautasítja!

A nő kezdeményez, és csinos a nő, akkor a pasi igent mond később szerelmet hazudik, kihasználja a csajt, és a nő meg csalódik!

2010. jan. 4. 18:26
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
én nem a visszautasítástól félek, hanem attól hogy megkérdezem és tegyük fel nemet mondd és akkor mindenki röhög a környezetmben meg ő is mondjuk a barátnőjivel röhög hogy ez mekkora szerencsétlen és én ettől tartok
2010. jan. 4. 18:27
 39/51 anonim ***** válasza:
0%
Mert a mostani töketlen srácoknak az apjuk is töketlen volt és nem tanították meg nekik, hogy kell levenni egy nőt a lábáról.
2010. jan. 4. 18:28
 40/51 anonim ***** válasza:
a nőnek nem tetszik a pasi-és a csinos nő esete két különböző dolog.
2010. jan. 4. 18:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!