Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat hogy a lányoknak csak a kékszemü pasik teccenek?
Figyelt kérdés
Fiu vagyok barna szemmel nem világos barna nem is sötét a kettö között (gesztenye) és csak anniyt tudok észre venni hogy minden lánynak csak a kékszem jön be....mikor elmegyk szórakoznia barátokkal frankónk kimondom mindig tiszta para vagyok hogy biztos jobban bejön neki a haverom...ehh és igaz is, miért ? pedig sokan mondják hogy szép barna szemem van (igaz is semmi hiba vagy valmi tiszta baran :D)és képtelen vagyok felogni ez most divat lett vagy mi ? :S mert már a csajok sem ugy néznek rám mint a barátomra (kék a szeme).[tisztelet ugye a kivételnek akiknél a barna szem is nyerö jo tudom nem csak a külsö számit mi emberke mégis elsönek abbol vesszük le hogy szóba állunk e vele]köszi a válszokat :D elöre is :D2008. aug. 8. 22:32
1/23 anonim válasza:
én kékszemű vagyok és sok lánynak tetszik nagyon a szemem, szerencsére. de van sok barnaszemű barátom, akik sokkal több lánynak tetszenek mint én, úgyh sztem nem ezen múlik, csak vmi plusz lehet...márakinél... :)
2/23 anonim válasza:
a barna szemért vagyok oda, mindig is azért voltam, most mégis kék szemű barátom van:) nem függ össze szerintem.
3/23 anonim válasza:
Jó az, ha egy pasinak szép szeme van. És ez lehet barna, kék, zöld...bármilyen:) A lényeg hogy megfogjon benne valami. Az viszont tény, hogy a 'világító' kék szemeket előbb észre lehet venni, mint a barnát. De a kisugárzás egészében fontos, nem csak a szem:D Az én barátom is barna szemű:P
4/23 anonim válasza:
Szerintem is tévesek az információid:D
Ha pl lehet, akkor én kerülöm a szőke kék szemű pasikat, akikről már csak angyalszárny hiányzik, bár volt már ilyen barátom is:) Szerintem sem szemfüggő a dolog.
5/23 A kérdező kommentje:
háthh köszi skacok......remélem hogy találok egy ojant lányt akiben azért a szemem is elnyeri a teccését =D
2008. aug. 8. 22:46
6/23 anonim válasza:
Nekem pont a szép, tiszta, mélybarna szemek jönnek be. Persze szeretem a tengerkék szemeket is, de valamiért a barna közelebb áll a szívemhez :) Talán, mert nekem is barna szemem van. :)
7/23 anonim válasza:
A barátomnak is barna szeme van,és imádom :) Nekem kifejezetten nem jönnek be a kékszemű pasik,és egyáltalán nem a szemét nézem a fiúnak,bár lehet az szembetűnőbb ha világít,de nekem ez nem nagyon számit :) SZal no para :D [Barnánál nincs szebb :P *Sajátvélemény :D]
8/23 anonim válasza:
Szerintem sem függ össze az egész nekem volt kék és barna szemű pasim is ÉS MINDKETŐJÜKET NAGYON SZERETTEM.Nyugi te is találsz majd egy lányt, csak nem kereded eléggé!!!!!!!!!!!!!!
9/23 A kérdező kommentje:
kösszii a válszokat na meg a biztatást igy már nyugott vagyok hogy téveszmém van ^^ nem kergetem eléggé háthh halod ja ... XDD rá kell jobban feküdni a témára.....szmélyes vélemény =D háthh örülök hogy a barna teccik^^. jöhet még válasz kiváncsi vagyok a véleményekre
2008. aug. 9. 00:59
10/23 anonim válasza:
Nyugi, a barátod nem azért tetszik a lányoknak annyira, mert kékszemű. Hanem van vmi a kisugárzásában a stílusában, gondolom nagy csajozó is lehet.:P Mindenesetre nekem pont a tiszta gesztnyebarna szem jön be. Nincs is annál szebb:) 2. nálam a zöld szem 3. pedig a kék. De a kék is lehet nagyon szép meg ez amúgyis csak saját vélemény nekem is kék szemem van lehet téll feltűnőbb de nem az a legfontosabb. Hanem az, hogy a fiú hogy tud vele nézni a lányra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!