Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat hogy a lányoknak csak a kékszemü pasik teccenek?
sztem is megnyugodhatsz, nem vagy semmi féle hátrányban.
nekem ugyan már két kék szemű barátom is volt, akik mellesleg szőkék voltak, és wááh, oda voltam értük, de most pl.zöld szemű barna hajú barátom van.. :)
teljesen mindegy milyen szinű a szeme a srácnak(nekem), csak a kisugárzása legyen jó, és a nézése megigéző.:)
"...mikor elmegyk szórakoznia barátokkal frankónk kimondom mindig tiszta para vagyok hogy biztos jobban bejön neki a haverom...ehh és igaz is, miért ? "
pont azért, mert ezen agyalsz. mert nem az jár a fejedben, hogy "ejj, de jó pasi vagyok", hanem azon szorongsz, hogy a barátom biztos vonzóbb a csajoknak. ergo önbecsülésed lemegy mélyrepülésbe, kisugárzás a béka segge alá csökken, még szép, hogy a lányok észre se vesznek.
utolsó elötti hozzászóló köszi igazad lehet
"Szerintem foglalkozz pasikkal.Azok a barna szeműeket szeretik!" < ha ezel ara próbálsz célozni hogy ájjak a buzik oldalára kösz nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!