Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lett veletek, pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett veletek, pasik?

Figyelt kérdés

Ha szeret egy férfi egy nőt, akkor miért nem megy oda a lányhoz és ismerkedik? Ha ismeri is!

3 esetben így jártam!

A pasik miért kezdeményeztek a 20-as években? Akkor nem volt ciki, sz*r, ha a nő NEM-et mondott?

Most miért az?

Eltöketlenedtek a pasik?

Sok fiú írja, hogy soha sem kezdeményez, de mindig van barátnője! Akkor ez azt jelenti, hogy lehetséges, hogy soha sem szerelmes a lányba, mert a lány választja őt ki?

Ez mire jó?

Régebben miért nem zavarta az egot meg a lelket, ha egy nő nemet mondott? Pl. a 20-as, 30-as években?

A nők nagyrésze elvárja a randira hívást a fiúktól, ez nem sok és hülyén is néz ki, ha a nő nyomul.

A nők így könnyen kihasználás áldozatai lehetnek, ezért várják el a pasiktól, hogy ők udvaroljanak.

ez az egész kezd nagyon a feje tetejére állni. Ennek nincs köze az emancipációhoz! Mert ez biológia! Az állatvilágban is megvan az udvarlásnak a rendje.

Ellustultatok? V. mi történt?

2010. jan. 4. 17:38
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem veszem magamra mert nagyon is merek kezdeményezni! és nekem csak jó ha kisebb a konkurencia. Amugy meg a ratyis emancipációnak igen is van hozzá köze
2010. jan. 4. 17:44
 12/51 anonim ***** válasza:

17:44 voltam

20/f

2010. jan. 4. 17:44
 13/51 anonim ***** válasza:
100%

Ebben avilágban sokminden megváltozott. és hidd el, a lányok is megváltoztak. Sok olyan szituáció van, hogy nem tudnád behatárolni, hogy mi is lesz. van olyan, hogy ha nemet mond akkor azzal más problémák is születhetnek. a pletyka a cikizés is nagyon rossz ilyenkor. meg hát azért a léleknek sem jó. De ha adódna ürügy, akkor én speciel megszólítanám ezer örömmel, azt akit tudnék szeretni. De vannak olyan helyzetek, mikor egyszerűen nem lehet...mert csak odamegy és kész? nem tudhatod hogy venné. Sok olyan eset van hogy egy nőnek csak a kinézet számít aztán ha már nem vagy orlando bloom elküd. ez van pasiban is. én spec nemvagyok ilyen, nekem a belső értékek sokkal többet számítanak.

attól függ, ki milyen helyzetben van, és szerintem ha van lehetőség beszélni, akkor mindenki kapna az alkalmon:) de ha sose beszéltél a lánnyal és nincs semmi ürügy akkor nehéz...szerintem persze...

2010. jan. 4. 17:45
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elnézem itt saját tapasztalatod írod. Szerintem nem a srácokkal (férfiakkal) van a baj, ahogy leírod csak kiöregedtél abból a kórbol ami a 30 as srácokat érdekli. Én is például 30 fölött vagyok de 23-27 éves kor között mozogtak(nak) a barátnőim. Van aki lekoptat de mint régen most sem érdekel mikor szükségem volt valakire mindig találtam:)
2010. jan. 4. 17:46
 15/51 A kérdező kommentje:

sajnos az az igazság h nincs emancipáció.

a nők most is csicskáznak otthon

a nők most is szülnek

a nők dolgoznak (ha muszáj)

és kevesebbet keresnek.

-a magas beosztásokat ma is pasik kapják

akkor miért nem lehet kezdeményezni?

ez bosszú állás, vagy mi?

Ha szerelmesek lesztek egy lányba, inkább hagyjátok, és egy olyannak jártok, aki nem jelent semmit?!Akkor mégis jbb lene, ha a pasi választana és anő döntene.

Vagy a nő adná a jeleket, és a pasi meghívná egy sétára pl. Nem? ehhez miért olyan nagy dolog?

Egy nőért nem képesek ennyit megtenni?

a 30 as években miért kezdeményeztek, ha akkor is megalázták a pasikat egy NEM-MEL?

2010. jan. 4. 17:46
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet tudni milyen a lány.. különben is mi ez a negatív diszkrimináció hogy csak a férfi kezdeményezhet?:D Akkor mégis csak mi vagyunk a "felsőbbrendűek"?:D
2010. jan. 4. 17:50
 17/51 anonim ***** válasza:
74%
Sztem meg vmi nagy keserűséged van mert az nyavajgás amit csinálsz. de régen is sok nyomorék volt meg most is. nem kell betojni ha nem találod meg elsőre azt akit keresel
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem az érveidet, kedves kérdező. Össze-vissza beszélsz.

Azon akadsz fenn, hogy a nők szülnek? Szerinted biológiailag képes lenne rá egy férfi? Nem értem mi itt a probléma.

Egyébként a 30as években így volt, 100 évvel ezelőtt meg 16 évesem már gyereke volt a lányoknak. A világ változik. Egyébként nem érzem azt, hogy nem kezdeményeznek a fiúk. Sok barátom volt eddig, egyszer sem kellett nekem kezdeményezni, de volt, hogy még jeleket sem küldtem. A környezetemben is ezt veszem észre.

Lehet, hogy ezzel a felfogásoddal elijeszted magadtól a fiúkat.

19/51 anonim ***** válasza:
53%

"a nők most is szülnek

"

Te egy abberált alak vagy.

2010. jan. 4. 17:51
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

17:51 Jogos!

Kedves néni, ha fel vagy háborodva,hogy a nők szülnek az olyan emancipunciság mint annak a rendje. Ilyenen követelőzni, istenem....

2010. jan. 4. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!