Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
L/15 és F/30 randizásáról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 00:36
41/45 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy a 13 éves lányok hány százaléka szűz/nem szűz, de így a kérdésekből/válaszokból levonva a következtetést elég sok normális ember is akad aki attól hogy tisztában van a dolog lényegével 13 évesen nem fekszik le az első adandó alkalommal puszta kíváncsiságból hogy tényleg olyan jó-e -_-'. Én 14 vagyok, szűz, még pasim se volt, és ha lenne is nem feküdnék le vele olyan hamar az biztos, mert nem akarom hogy 20 éves koromra már unjam a szexet.
Amúgy egyetértek a #35-ös válaszolóval:)
Bár mondjuk ez a kérdés viszonylag régi....Na azóta sikerült elmondani?:)
42/45 Doruss válasza:
Tényleg, kérdező, majd megírod, mi történt azóta? :)
43/45 A kérdező kommentje:
Nem mertem még elmondani neki, eljött hozzánk és mielőtt mentünk strandra, feljött a szobámba, el kezdtünk marakodni valami hülyeségen, rá másztam ő átölelt és nyakamat megpuszilta. Mikor mutatom neki a lábam hogy beütöttem vagy elestem, megpuszilja a lábam meg arcom. Szerintem lassan közeledek felé. Ahogy a hozzászólók is írták, lehet csak én képzelem be hogy többet is szeretne és képes lenne értem várni pár évet. Arról nem is beszélve hogy szerintem miattam nem akar vissza külföldre menni dolgozni. Mikor 2 éve hazajött mondta hogy nagyon hiányoztam neki. És már akkor 12-13 évesen is éreztem hogy jobban szeret mint amennyit kimutat.. Nagyon nem akarok pofára esni ..xD
2014. júl. 4. 22:44
44/45 anonim válasza:
Én is 15 vagyok,és 42 éves férfival is kapcsolatom volt. Nekem csak az idősek jönnek be
45/45 anonim válasza:
Előző!
És 15 évesen jártál egy 42 évessel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!