Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
L/15 és F/30 randizásáról mi a véleményetek?
"szüleink is úgy néznek ránk mintha tesók lennénk. Pont a nagy korkülönbség miatt"
hadd kérdezzem meg, h a szüleid drogoznak vagy isznak?
Ja, ne haragudj, bocsássál meg.:D
Úgy egész más a helyzet. Ja, nem.
Ne mocskolódjatok már ennyit! Ha alig várná, ha csak azért kéne, hogy dicsekedhessen vagy lefekhessen vele, valószínűleg nem dilemmázna ennyit.
Kérdező, szerintem várd meg, hogy alakul, várd meg, hogy lép-e. Ezeknek a dolgoknak két ember között kell eldőlniük, nem mások véleménye alapján, hanem a kettőtök viszonyától függően. Szóval ha mindketten szeretnétek és felvállaljátok, akkor teljesen rendben van.
Bár, hogy őszinte legyek, nekem is az apakomplexus volt az első szó ami eszembe jutott. Egyébként nem tudom, működhet-e hosszútávon egy kapcsolat ennyi korkülönbséggel, de ha tényleg kölcsönös a vonzalom, úgysem nyugszotok meg, míg meg nem próbáljátok, milyen együtt járni. Sok vesztenivaló nincsen, hacsak a tesvtérszerű viszonyt nem félted túlságosan. Nehogy aztán családi viszály legyen.
Szóval meg lehet próbálni, csak vigyázz magadra nagyon. ;)
előző!
Tévedsz, 14-től nem büntetik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!