Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy már így állok hozzá?
Figyelt kérdés
Mikor még egészen fiatal voltam mindig bántott, hogy nekem soha sincs barátnőm, minden visszautasítást zokon vettem. Az évek során rájöttem, hogy semmi értelme nincs olyan komolyan venni ezt az egészet. Belegondoltam, hogy mit is csinálnék, ha lenne valakim? Kb ugyanezt, mint most. Szóval azóta sem a visszautasítást, sem a hamar lelépő lányokat nem veszem zokon, egy ideje már ahogy esik úgy puffan módon élem meg mindezt.2014. jún. 22. 14:57
1/5 anonim válasza:
üdv a clubban :)
tetszik ahigy megfogalmaztad a dolgot, én még erre is képtelen vagyok :DD
"fel a fejjel... egyszer majd összejön...blabla.."
:DD
2/5 anonim válasza:
Kialakult egy szemléleted,de ha össze jössz valakivel ez változni fog.
3/5 A kérdező kommentje:
14:59 : Igen, régebben, még ezek a szövegek mentek, mára már rájöttem, hogy nem kell ezen stresszelni, pl ha visszautasít megmarad a pénzem -> majd fizetem másnak... Ha pedig lelép -> kezdődik újra az egész
2014. jún. 22. 15:04
4/5 anonim válasza:
nem tudom normális-e, de én is itt tartok sajnos..
berakok valami jó zenét és nem érdekel semmi és senki :)
5/5 anonim válasza:
Mert nem jó helyen keresgélsz kérdező. 2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!