Normális az, hogy így állok hozzá a szűzesség kérdéshez? Help! (bővebben lennt)
Bocsánat, ha kicsit hosszú lesz, de kérlek olvasd végig és válaszolj. :)
19 éves lány vagyok, még szűz. Pasim sem volt még soha, ennek többnyire az az oka, hogy sokáig nem voltam elégedett magammal, később pedig inkább a tanulásra koncentráltam, valamint nem vagyok éppen egy nyitott típus.:) Volt ugyan jelentkező, de akkor éppen nem éreztem késznek magam egy komoly kapcsolatra.
Most, hogy befejeztem a gimit, végre úgy érzem, hogy kinyílt előttem a világ, és szeretnék pasit is magamnak. Mint már említettem, szűz vagyok még, de már nagyon szeretnék szexelni. A problémám az, hogy azzal a személlyel szeretném elveszíteni, akibe szerelmes is vagyok (több szexben már tapasztalt lány ismerősöm mondta, hogy olyannal a legjobb élmény először csinálni, akivel tényleg szeretitek egymást), viszont míg igazán bizalmi kapcsolatba kerülök egy fiúval az hosszú időbe telik, én viszont már tényleg nagyon akarom a dolgot. Egyéjszakás kalandot meg nem igazán szeretnék, legalábbis a szűzességemet biztosan nem így akarom elveszíteni, bár már nem tudom.
A kérdésem tehát az, hogy szerintetek jó ötlet lenne- e, ha kevesebb ismeretség (mondjuk pár hét) után lefeküdnék egy szimpatikus fiúval, vagy inkább várjak egy komolyabb partnerre?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm :)
Én vártam egy komolyabb partnerre, és nem bántam meg. Minden egyes percét az első együttlétnek teljesen belém vésődtek. Mindenre emlékszem pillanatról-pillanatra. Én örülök annak, hogy vártam rá. Hidd el, megéri!:)
L
Én is azt javaslom, hogy várj :)
De egy vibrátort azért beszerezhetsz addig :D
Akárcsak magamat olvasnám:D csak én még 18 vagyok 19 leszek év vége felé :D És pont ez a sztori. Szerintem ha már készen érzed rá magad, akkor elég azis ha kedveled a fiut, és nagyon vonzodsz hozzá :D
18L
Persze ugy, hogy elötte találkozgattok kb 3-4 hétig :) 1 hét után ne feküdj le senkivel.:)
utolso vtam:)
Mondok valamit:
Egy barátommal beszélgettünk nemrégen a közös nőismerőseinkről gimiig visszavezetve,és mondott a srác egy nagyon érdekes dolgot. Az első komoly párkapcsolat,és az első szex egy nő esetében egy életre meghatározó élmény. Nem egy volt osztálytárs a mai napig nem tudott kijönni abból,hogy annak idején nem a megfelelő embernek adta oda magát,és több év elteltével is képtelenek tovább lépni és új párkapcsolatba kezdeni.
Ezzel azt akarom mondani,hogy teljesen megértem,hogy szeretnél már pasit és szeretnéd kipróbálni a szexet. De óva intelek attól,hogy minél előbb túl akarj esni rajta,mert ha nem a megfelelő emberrel leszel együtt,annak nagyon rossz következményei lehetnek.
Sok nő választja azt az utat,hogy lefekszenek pár "szimpatikus fiúval",és észre sem veszik,mennyire kiüresítik ezzel magukat,szexuális tapasztalatszerzés,meg "kitombolás" címén olcsó semmiséggé fokozzák le a szexet.
Tudom,hogy szeretnél már élményt szerezni,átélni dolgokat,de nem mindegy,milyen élményeken mégy majd keresztül. Szerintem sokkal jobban járnál,ha várnál egy komolyabb partnerre,és nem problémának tekintenéd a szüzességed,hanem értéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!