Normális az, hogy így állok hozzá a szűzesség kérdéshez? Help! (bővebben lennt)
Bocsánat, ha kicsit hosszú lesz, de kérlek olvasd végig és válaszolj. :)
19 éves lány vagyok, még szűz. Pasim sem volt még soha, ennek többnyire az az oka, hogy sokáig nem voltam elégedett magammal, később pedig inkább a tanulásra koncentráltam, valamint nem vagyok éppen egy nyitott típus.:) Volt ugyan jelentkező, de akkor éppen nem éreztem késznek magam egy komoly kapcsolatra.
Most, hogy befejeztem a gimit, végre úgy érzem, hogy kinyílt előttem a világ, és szeretnék pasit is magamnak. Mint már említettem, szűz vagyok még, de már nagyon szeretnék szexelni. A problémám az, hogy azzal a személlyel szeretném elveszíteni, akibe szerelmes is vagyok (több szexben már tapasztalt lány ismerősöm mondta, hogy olyannal a legjobb élmény először csinálni, akivel tényleg szeretitek egymást), viszont míg igazán bizalmi kapcsolatba kerülök egy fiúval az hosszú időbe telik, én viszont már tényleg nagyon akarom a dolgot. Egyéjszakás kalandot meg nem igazán szeretnék, legalábbis a szűzességemet biztosan nem így akarom elveszíteni, bár már nem tudom.
A kérdésem tehát az, hogy szerintetek jó ötlet lenne- e, ha kevesebb ismeretség (mondjuk pár hét) után lefeküdnék egy szimpatikus fiúval, vagy inkább várjak egy komolyabb partnerre?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm :)
Szia!
Én is azt javaslom neked, hogy várd meg az "igazit",vagy legalábbis azt akit igazinak hiszel, és ne add könnyen magad. :)
Tudom, hogy te is szeretnéd a szexet , de szerintem ez egy egész életet meghatározó élmény, legalább 1-2 hónapot várnak vele egy kapcsolatban. Nem hajt a tatár, nem vagy még semmivel elkésve.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!