Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális az, hogy így állok...

Normális az, hogy így állok hozzá a szűzesség kérdéshez? Help! (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha kicsit hosszú lesz, de kérlek olvasd végig és válaszolj. :)

19 éves lány vagyok, még szűz. Pasim sem volt még soha, ennek többnyire az az oka, hogy sokáig nem voltam elégedett magammal, később pedig inkább a tanulásra koncentráltam, valamint nem vagyok éppen egy nyitott típus.:) Volt ugyan jelentkező, de akkor éppen nem éreztem késznek magam egy komoly kapcsolatra.

Most, hogy befejeztem a gimit, végre úgy érzem, hogy kinyílt előttem a világ, és szeretnék pasit is magamnak. Mint már említettem, szűz vagyok még, de már nagyon szeretnék szexelni. A problémám az, hogy azzal a személlyel szeretném elveszíteni, akibe szerelmes is vagyok (több szexben már tapasztalt lány ismerősöm mondta, hogy olyannal a legjobb élmény először csinálni, akivel tényleg szeretitek egymást), viszont míg igazán bizalmi kapcsolatba kerülök egy fiúval az hosszú időbe telik, én viszont már tényleg nagyon akarom a dolgot. Egyéjszakás kalandot meg nem igazán szeretnék, legalábbis a szűzességemet biztosan nem így akarom elveszíteni, bár már nem tudom.

A kérdésem tehát az, hogy szerintetek jó ötlet lenne- e, ha kevesebb ismeretség (mondjuk pár hét) után lefeküdnék egy szimpatikus fiúval, vagy inkább várjak egy komolyabb partnerre?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm :)

2013. júl. 12. 20:11
1 2
 11/16 Tyler913 ***** válasza:
100%
Mi mégsem olyan? A szex? Ha egyéjszakásban veszíted el,meg két hét együtt járás után,akkor még sokkal nagyobb az esély rá,hogy rossz élmény legyen. Hiszen egy hosszabb kapcsolatban megismered a másikat,megtanulod elfogadni őt. Így a szex is sokkal jobb,mert nem a teljesítménykényszerről fog szólni,hanem az adás-kapásról,amely egy szeretetkapcsolaton alapul.
2013. júl. 12. 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:
velem is ez a helyzet és én személy szerint szeretném megvárni azt a pillanatot mikor már késznek érzem magam és szerelemből történik :)
2013. júl. 12. 21:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Várd meg az igazit. Nekem is voltak ilyen kitöréseim, hogy most nem bírom tovább, de mégsem tettem meg. Nem is bántam meg hogy nem! Ha megtettem volna akkor most nagyon szomorú lennék.
2013. júl. 12. 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is azt javaslom neked, hogy várd meg az "igazit",vagy legalábbis azt akit igazinak hiszel, és ne add könnyen magad. :)

Tudom, hogy te is szeretnéd a szexet , de szerintem ez egy egész életet meghatározó élmény, legalább 1-2 hónapot várnak vele egy kapcsolatban. Nem hajt a tatár, nem vagy még semmivel elkésve.

19/F

2013. júl. 12. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: egyéjszakás kalandokat nem javaslom, főleg nem első alkalomnak, sajnálnád később, hogy az volt az első.
2013. júl. 12. 23:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megfogadom a tanácsokat! :)
2013. júl. 12. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!