Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy év után még úgy érzem,...

Egy év után még úgy érzem, hogy nem állok készen a szexre? Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
A barátommal már több mint egy éve vagyunk együtt és ő nagyon szeretné ha lefeküdnénk már, én viszont még úgy érzem,hogy nem állok rá készen. Ő azt mondja már nem bir várni, viszont én akkorsem vagyok képes a dologra még. Szerintetek ez normális?
2011. febr. 3. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hát én lány vagyok, gondolom most egy csomó olyan válasz fog érkezni, hogy ha nem tud tovább várni rád és ezért elhagy, akkor nem is szeret, meg mekkora tapló.

hát én lány szemmel is úgy látom, hogy 1 év alatt 2 ember baromi jól össze tud szokni, már eléggé kiismerték egymást, megbíznak a másikban (különben nem lennének együtt 2 éve). és szerintem jogos, hogy azt mondja a srác, hogy már nagyon szeretne lefeküdni veled. 1 teljes évig várt rád... az jó hosszú idő... és szerintem ha te is szereted őt, akkor meg inkább akarnod kéne a szexet vele. ez a félelem véleményem szerint csak hiszti.

ezek persze akkor érvényesek, ha 16-on felül vagytok.

2011. febr. 3. 10:18
 2/12 anonim ***** válasza:
*1 éve, bocsánat
2011. febr. 3. 10:18
 3/12 iDev válasza:
Hány éves vagy?
2011. febr. 3. 10:23
 4/12 anonim ***** válasza:
46%

Ha 18 évs alatti vagy ez teljesen normális de ha 18 felett változz meg nagyon hamar barátod helyében én nem viselnék el sokáig egy ilyen nőt!

24F

2011. febr. 3. 10:30
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Igen normális. Azok nem normálisak akik el akarják hitetni veled, hogy ha szeretsz valakit akkor lefekszel vele. Kár, hogy az ő életük lesz egy csőd 10 év múlva. ne tartozz közéjük.
2011. febr. 3. 10:38
 6/12 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de már miért lenne csőd? tudsz te rólam pl bármit is? erről ennyit, így ítélkezz...

én még mindig azt mondom, hogy ha ő szeret téged, meg te is őt, akkor hülyeséget csinálsz.

2011. febr. 3. 10:41
 7/12 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2011. febr. 3. 10:42
 8/12 iDev válasza:
Akkor teljesen normális.
2011. febr. 3. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Üdv!

Szerintem normális, de csak ha pettingeltek. Ha még azt sem kívánod, akkor valójában nem vagy már szerelmes, csak megszokásból vagy vele, vagy átalakult az érzelmed szeretetté.

2011. febr. 3. 11:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szellemi szintől függ, ha ő még gyereknek érzi magát hozzá akkor érthető,de a 16 az egyébként töj normális kor,amúgy számíts rá h. akkor a párod vagy önkielégíteni fog, vagy keres egy olyan lányt akivel tud szeretkezni,mert a fiatal fiúk lehet szerelmes de nekik még a szex nagyon fontos.Főleg ha ő már nem szűz, ha már szűz akkor csináljátok orálisan,és próbáld megértetni vele h. te még félsz.
2011. febr. 3. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!