Egy év után még úgy érzem, hogy nem állok készen a szexre? Szerintetek ez normális?
hát én lány vagyok, gondolom most egy csomó olyan válasz fog érkezni, hogy ha nem tud tovább várni rád és ezért elhagy, akkor nem is szeret, meg mekkora tapló.
hát én lány szemmel is úgy látom, hogy 1 év alatt 2 ember baromi jól össze tud szokni, már eléggé kiismerték egymást, megbíznak a másikban (különben nem lennének együtt 2 éve). és szerintem jogos, hogy azt mondja a srác, hogy már nagyon szeretne lefeküdni veled. 1 teljes évig várt rád... az jó hosszú idő... és szerintem ha te is szereted őt, akkor meg inkább akarnod kéne a szexet vele. ez a félelem véleményem szerint csak hiszti.
ezek persze akkor érvényesek, ha 16-on felül vagytok.
Ha 18 évs alatti vagy ez teljesen normális de ha 18 felett változz meg nagyon hamar barátod helyében én nem viselnék el sokáig egy ilyen nőt!
24F
ne haragudj, de már miért lenne csőd? tudsz te rólam pl bármit is? erről ennyit, így ítélkezz...
én még mindig azt mondom, hogy ha ő szeret téged, meg te is őt, akkor hülyeséget csinálsz.
Üdv!
Szerintem normális, de csak ha pettingeltek. Ha még azt sem kívánod, akkor valójában nem vagy már szerelmes, csak megszokásból vagy vele, vagy átalakult az érzelmed szeretetté.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!