Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy év után még úgy érzem,...

Egy év után még úgy érzem, hogy nem állok készen a szexre? Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
A barátommal már több mint egy éve vagyunk együtt és ő nagyon szeretné ha lefeküdnénk már, én viszont még úgy érzem,hogy nem állok rá készen. Ő azt mondja már nem bir várni, viszont én akkorsem vagyok képes a dologra még. Szerintetek ez normális?
2011. febr. 3. 10:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nincs veled semmi baj! Sőt, sokan vehetnének példát Rólad! Ha a fiú nem tud várni, akkor hagyd a fenébe! Nem érdemel meg Téged!!!
2011. febr. 3. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, ha még nem akarod, sehova nem kell sietned vagy rohannod a dologgal. Pettingeltetek már egyébként? Egyébként nyugodj meg, ha a párod emiatt elhagy, akkor neki nem az a fontos, hogy veled legyen, és legyél neki, hanem fontosabb az, hogy rendszeres szexet kapjon. Gondolj arra, hogy ez a kapcsolat is jó volt tapasztalatnak, és majd ha megérsz a szexre lelkileg is később, akkor azzal veszítheted el, aki tényleg megérdemli. Kényszerből ne menj bele, mert lelkileg nagyon rosszul fogod érezni magad utána. Nem tudom anyukáddal milyen viszonyban vagy, de az ő véleményét is megkérdezheted.:) De lehet csak én vagyok ilyen, hogy ha gyerekem lesz örülnék, ha ilyen dolgokban is kikérné a véleményem/tanácsom.:)
2011. febr. 3. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!