Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vigyek neki első randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vigyek neki első randira?

Figyelt kérdés

csoki/rózsa

vagy méf mit lehet?

és ti lányok minek örültök a legjobban?

2010. jan. 3. 20:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
szerintem vmi kis szelet csokinak jobban örülne mint 1 rózsának:D az olyan komoly. Persze csak ha szereti a csokit:D valahogy még kéne tudnod melyiket szereti és akkor csak így odacsempésznéd neki óvatosan úgy h észre sem veszi:D nem odanyújtani neki mikor jön h tessék:D:D
2010. jan. 3. 20:57
 2/16 anonim ***** válasza:
61%

valahogy meg kéne tudnod* elírtam bocsi:D

ja és F/16 voltam

2010. jan. 3. 20:58
 3/16 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem leginkább a csoki felel meg első randira! A rózsa túl tolakodó első alkalomra és a csaj is túlságosan nyeregben érezheti majd magát tőle, na és túlpntúl romantikus. Ha valóban összeilletek akkor úgyis lesz még alkalom, hogy meglepd rózsával. Ha a csokit választod, akkor valami finomat, de semmi képp ne drága és különleges bombont, mert azzal ugyanazt éred el, mint a rózsával. Továbbá inkább randi után add át neki és ne előtte, na meg végképp ne közben. Ha utána adodo oda, az sokat dobhat majd az értékeléseden, de ha rögtön odaadod, az feszélyezheti a lányt. A csoki miatt látni fogja, hogy milyen figyelmes vagy és hogy ez mennyire kedves gesztus, viszont nem túl nyálas és nem is túl rámenős.
2010. jan. 3. 22:11
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

szia!

Szerintem az első randira nem kell valami extrára gondolni!az én párom virágot hozott volna,csak nem talált a virágüzletben valami szépet,így hozott 1doboz rafaello-t,de ha nem ilyen drágára gondoltál,akkor a virág is jo!!Szerintem mi lányoknak nem az a lényeg,hogy mekkora és milyen értékben kapunk (ha kapunk,ha nem azse katasztrofa) hanem az hogy gondolt rám!!!Hidd el örülni fog neki,hogy gondoltál rá,és evvel kimutatod,hogy fontos neked az a nap számodra,a lány így igazi nőnek érezheti magát melletted!!!Ez kedves tölled!!

Hidd el bármit is veszel neki,kifog bujni a bőréböl az örümtől!!:D

21/L

2010. jan. 3. 22:17
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem vidd el magadat és annak már nagyon fog örülni és csábítsad el úgy, hogy a következőn már ő hozzon neked bombont, vagy inkább egy doboz sört:P
2010. jan. 30. 00:27
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
00:27 ott a pont xD
2010. jan. 30. 00:29
 7/16 anonim ***** válasza:
48%

Hát én még elég fiatal vagyok (13/L). De hátha számít valamit a véleményem. A virágnak én nem örülnék, feleslegesnek tartom. Minek megvenni úgyis csak elhervad?

Szerintem valami kis apró bohókásnak örülne. Mondjuk elmegy a mosdóba és te az előre bekészített kis plüsst a kedvenc állatáról belecsúsztatod a kabátjába/táskájába vagy ahova tudod de nem olyan feltűnően. Aztán ha haza megy biztos észre fogja venni és szerintem aranyos gesztusként fogja kezelni. Én biztos nagyon örülnék neki.

2010. jan. 30. 00:30
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
én első randin nemvárok semmit egy fiútól csak az öszinteséget.:) 15/L
2010. jan. 30. 09:18
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

őszinteséget? na persze. Aztán mi lesz? Ha nem költ rátok 1 srác már dobjátok is. UNDORÍTÓ!

Én a pénztárcámat jobban szeretem.

2010. jan. 30. 09:41
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

Rózsát nem ajánlom ugyanugy mint a többi virágot mert a csokit ketten is elfogyaszthassátok és ugy még romantikusabb. Ugyebár a virágra meg vigyázni kell.

De hidd el nemmindegy mien csokit veszel mert ha azt nem szereti akor kicsit kinos helyzetben lesztek

Remélem segítettem ha igen nyomd meg a zöld gombot .

2010. jan. 30. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!