Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a külsőmön már nem tudok mit javítani, és még így sem vagyok elég jó pasi a nekem tetsző lányoknak?
Nem olvastam el a válaszokat, csak a fő kérdésedre válaszolok:
Lazíts! Az nagyon jó, hogy a külsődből megpróbálod kihozni a maximumot, de ne várd el, hogy ettől máris beléd szeressenek a lányok. Arra sajnos nincs recept, hogy mitől szeretne beléd egy lány - az vagy megtörténik, vagy nem, erőltetni nem lehet! Járj olyan helyekre, ahol sok lány megfordul, legyél kedves, barátságos és udvarias, viselkedj férfiként, udvarolj - de legfőképpen ne erőltess semmit! Mert akkor csak azért sem sikerül. Csak lazán!
Akadhat abban a bizonyos rétegben is olyan lány, akinek a Kérdező tetszik :-)
Egyébként meg: minek járna olyan lánnyal, aki nem tetszik neki? Ez teljesen érthető. Én is eldöntöttem, hogy akkor és csakis akkor megyek bele egy kapcsolatba, ha olyan férfit találok, akit igazán szeretni tudok. Nem nagyképűségből mondom, meg nem is azért, mert akkora igényeim vannak - de mégis mit ér egy kapcsolat, ha az alapvető vonzalom nincs meg?
25/N
Végre valaki aki normálisan gondolkodik.
Amúgy meg, mi van, ha válogatok? Nem azért keresünk párt, mert valakivel boldogok akarunk lenni? Az nem igazán működik ám, ha nem "válogatsz".
Vonzalom mi iránt, utolsó? A külső iránt? És mi van, ha történik egy baleset és pl a szép arc elcsúnyul? Akkor vége is a kapcsolatnak?
A legjobb kapcsolatom, ami házassággal végződött, úgy alakult ki, hogy interneten hetekig beszéltünk chat-en. Nem Skype-on. Egy-egy képet láttunk egymásról, és nem voltam elájulva a külsejétől, átlagosnak tartottam. Mi egymásba szerettünk bele, és nem a külsőbe. És amikor először találkoztunk, akkor tudtuk, hogy igen, ő az, aki kell nekem.
A külső vonzalom alapján maximum felületes kapcsolatok jönnek létre, abból igényes ember nem kér.
"Amúgy meg, mi van, ha válogatok? Nem azért keresünk párt, mert valakivel boldogok akarunk lenni?"
Mitől leszel boldog? A barátnőd derékbőségétől? A sminkjétől? A haja színétől?
Nem attól, ahogy viselkedik veled, a humorától, az együtt töltött időtől? Az a fontos, hogy milyen a külseje? Ez felületes, felszínes gondolkodás.
A feszes mell megereszkedik, a kockás has megfonnyad, a dús haj megritkul. És akkor mit csinálsz? Elválsz ötven évesen, mert a zasszony már nem néz ki jól?
Én egy szóval sem mondtam, hogy a vonzalom egyet jelent a külsővel. Benne van az is, de többet nyom a latban a személyiség. Ha valakinek a személyiségét nem találom vonzónak, akkor lehet neki akármilyen tökéletes külseje, nem fog nyerni nálam. Ezzel szemben a külsővel kapcsolatban nincsenek nagy elvárásaim.
Egyébként meg akár a külsőt, akár a belsőt nézzük, mindenkinek más tetszik, és mindenre akad vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!