Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a külsőmön már nem tudok mit javítani, és még így sem vagyok elég jó pasi a nekem tetsző lányoknak?
Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 09:01
11/32 anonim válasza:
Hát pedig ebből az jön le. Jobb pasi nem leszel, az általad igényesnek tartott csajok pedig másra buknak. Te olyan az életben nem leszel, pedig te elvárod, hogy te is kelljél nekik. Szóval de, rákényszerítenéd magad olyanra, akinek nem jössz be. Nem véletlen, hogy nem érdeklődnek utánad ezek a lányok.
12/32 A kérdező kommentje:
Aha, és akkor járjak olyannal, aki nem tetszik?
2014. jún. 20. 11:00
13/32 anonim válasza:
Látod? Most igazoltad az állításom. Te nem járnál olyannal, aki neked nem tetszik, de elvárod ezt másoktól.
14/32 A kérdező kommentje:
Ismételten mondom, bár láthatóan nem fogod megérteni, hogy azt szeretném elérni, hogy tetsszek. Azaz, szeretnék jobb lenni, hogy vonzónak találjanak. Nem tudok már egyszerűbben fogalmazni.
2014. jún. 20. 11:04
15/32 anonim válasza:
" a külsőmön már nem tudok mit javítani"
Tényleg nem kell egyszerűbben fogalmaznod. Te külső alapján választasz párt és meg vagy lepődve, ha más is ezt teszi és másnak nem kellesz. Javítani pedig te magad írtad, hogy nem tudsz többet. Így jártál. Igen, adj esélyt olyannak is, aki elsőre talán nem az eseted. Ezen mi olyan felfoghatatlan?
16/32 A kérdező kommentje:
Már adtam párszor, és sosem leszek beléjük szerelmes. Egyik sem kelt bennem olyan érzést, mint azok akik tetszenek is.
2014. jún. 20. 11:13
18/32 A kérdező kommentje:
Köszi az értékes segítséget.
2014. jún. 20. 11:16
19/32 anonim válasza:
Te nagy tevedesben vagy. Szerelemben nem a külső alapján esünk, hanem a személyiség alapján.
Kissé éretlen vagy a parkapcsolatokhoz, neked olyan lány kell, akit mutogatni akarsz másoknak.
20/32 anonim válasza:
Szerintem a 7-esnek van igaza az első felében..:DD A szűk szárú nadrág ,a kockahas és a borosta csodákra képek !A neked tetsző lányok is marha sokat tesznek azért hogy úgy nézzenek ki ahogy !Te sem akarsz lejjebb, és ők meg nem fognak, mert nincsenek rászorulva . HA meg már nem tudsz mit javítani a külsődön ,mert már adonisz vagy, akkor el kéne gondolkodni a kisugárzásodon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!