Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a vakrandiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a vakrandiról?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Második kész siker. :D amilyen rossz volt az előző,olyan jól sikerült a második. Nem értem,mért ellenkezik minden csaj mikor egy tőle alacsonyabb,fiatalabb fiúról van szó... Sokszor többet érnek mint a másikak...
2010. jún. 23. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen sztorim :D. Chat-re felmentem tavaly nyáron, mert unalom volt. Megismerkedtem egy sráccal, msn-en dumálgattunk, és kiderült, hogy ott lakik, ahová általánosba jártam egy évet, és nem egy közös ismerősünk van, és anno ő is oda járt általánosba. Ezért mertem hamar talizni vele. Sőt, ha jól emlékszem talán én kérdeztem meg, hogy nem lenne-e kedve összefutni. Ismerős volt a környék, az ott lakó emberek 70%-át ismertem (5 km-re van kb a városközponttól), így nem féltem, meg nem nézett ki képen olyan vadállatnak. 5 év korkülönbség volt köztünk. Mellesleg más volt képeken, mint élőben, így elmentem mellette, de ő utánam jött, és elég bután jött ki, hogy megveregette a vállam, és mondta: te vagy az!!!!! Hirtelen ledöbbentem, és nem kapcsoltam. Szimpinek szimpi volt a srác, de így visszaemlékezve a 3 lépés távolságot szó szerint megtartottam, mert emlékszem, mindig kérdezte: félsz tőlem? Persze nem féltem, csak volt valami nem szimpatikus a jelenlétében.
2010. jún. 25. 21:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Kétszer voltam eddig vakrandin, mindkettőt neten ismertem meg, képet láttam róluk előtte, bár annyira az alapján se fogtak meg, persze nem is lett egyikből se semmi :'D

Első pasival 14 évesen egy fórumon ismerkedtem meg, aztán msn-en dumáltunk, én nem akartam volna vele talizni, de ő igen, úgyh gondoltam, végül is miért ne? Csak nem halok bele :D Háát, azután az egy nap után azt mondtam: soha többet!!! XD

Aztán mégis... kb. 3 évvel később unalomból regisztráltam egy társkeresős oldalra, ott talált rám a másik pali, persze nem sokára ő is randizni akart XD Kétszer találkoztam vele, mert kevésbé volt irritáló mint az előző, de a második tali után már biztos voltam benne, hogy ez sem fog menni.

Szóval most már tuti nem vágok bele még egyszer vakrandiba!! Különben sztem nincs túl nagy esélye, hogy vki így találja meg "élete párját" :S De persze biztos nem lehetetlen, csak ritka az ilyen...

2010. jún. 27. 16:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!