Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a vakrandiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a vakrandiról?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szánalom az egész
2010. jan. 3. 16:30
 2/13 anonim ***** válasza:

nemennék ienre :D

tuti vmi nyomi lenne a másik fél xD

16L

2010. jan. 3. 16:32
 3/13 anonim ***** válasza:

én sem díjazom a vakrandikat! :) szerintem oda már azok mennek akiknek senki sem jutott!! xD

16/F

2010. jan. 3. 16:54
 4/13 anonim ***** válasza:

16 évesen ennyi bölcsesség... :D ha belegondoltok akkor az iwiwen találtam felvettem msn re és most találkozunk is vakrandi, hiába láttál róla képet, hiába beszéltetek... attól még nem kapsz képet az egyéniségéről...

Szerintem ki kell próbálni hogy az ember rájöjjön hogy miről is szól. Volt egy két alkalom amikor én is részt vettem ilyenen és volt néhány pofára esés :D

ritka amikor szerencsésen sül el...

24/F

2010. jan. 3. 17:15
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem is vmi nyomi lenne... asse tod h néz ki... mi van ha fel se ismeritek egymást?xd
2010. jan. 3. 17:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyenben részem. Nem azért, mert más nem jutott volna, hanem, mert kellett a kaland. :)

Az első delikvens: chaten, MSN-en, stb. nagyon jól szót értettünk. Nosza, találkozzunk. Mozi ? Ám legyen. Mikor megláttam azonnal visszafordultam volna. De ugye nem vagyok gerinctelen, megnéztük a kiválasztott filmet. (A jegyem én fizettem, legyek korrekt vele.) Közben apunak SMS, nagyon kérem a film végére jöjjön értem. Jött is, rohanás hozzá. Srácnak megmondtam, hogy ez nem fog menni. Egy szót sem tudtam vele beszélni a film előtti fél órában.

Második delikvens: ő kevésbé volt velem szerencsés. Pub, italozás, nevetgélés, csomó pénz elverése. De nem ám az enyém, én nem is vittem magammal, csak a cigire valót. Aztán mikor meguntam elbúcsúztam.

Harmadik delikvens: vidéki srác. Eltévedt a nagy Pest eme rejtett zugában, ahol élek. Másfél órát kerestem. Meglett. Most mellettem fekszik. Alszik. Ennek a találkozásnak ide, s tova 1 éve és 2 hónapja. Nem lettem azonnal szerelmes, de valami volt benne, amitől megdobbant a szívem, amint megláttam. Aztán kialakultak az érzelmek és már lassan 9 hónapja együtt fekszünk, együtt kelünk.

Nohát, több nem volt, de érdekes tapasztalatokat gyűjtöttem, plusz, ami a legfontosabb találtam egy igaz társat. :)

Üdv.

2010. jan. 3. 18:41
 7/13 anonim válasza:

Hozzáállás kérdése szerintem. ha valaki nem előítéletekkel megy neki az egésznek akkor sülhet ki jó is ebből, lásd előző! (neked grat hogy bejött)

Persze van egy csomó sallang, de néha azért lehet normálisat is találni, egy kettö nekem is van akivel ha több nem is,de mai napig jó barátság megvan!

2010. jan. 3. 19:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Süketrandit jobban csípem, de a kedvencem a némarandi.
2010. jan. 7. 04:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Életemben egy volt eddig,most lesz a második. :D az elsőről kicsit beszámolnék:Előadásra hívtam meg,persze én voltam a fellépő. Nem nagyon izgattam magam,lesz ami lesz. Képe elég sötét volt,amit láttam róla,kinézett vagy 17nek. Najó. Keresem,keresem. Tőlem kb 10 cm el magasabb srác már követett. Ilyen tipikus gagyi lakótelepi kockagyerekfazon. Mondom biztos nem az. Na,akkor beazonosítottam egy srácot kép alapján. Kiderült,hogy ő 23 éves,szóval nem az volt. aztán akkor ért a csalódás. a képen 17-nek látszó srác az egy 14 éves gyerek,aki követett. Akkor tudtam meg,mikor a nevemet kiabálta. Úgyhogy elég rosszra sikeredett. őszintén mikor rádöbbentem hogy az ő,rögtön végigfutott az agyamon,hogy: -Úristen! ezzel csókolózni? vagy egyáltalán hozzáérni? soha.

és alig bírtam ki vele 1 napot. A következőre felkészültem,van ismerősöm,aki látta már,csak jót hallok róla,igaz,hogy alacsonyabb tőlem,de nem nagy ügy. szerintem ez most jobb lesz :)

2010. jún. 11. 15:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát az első tényleg nem alakult túl jól, de a másodikhoz sok sikert!!
2010. jún. 12. 12:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!