Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudtok-e ilyesvalamiről, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok-e ilyesvalamiről, hogy létezik-e?

Figyelt kérdés

Helló.

A kérdés egy kicsit hülyén fog hangzani, de engem érdekelne.

Na most.

Velem nagyon sokszor megesik az a bizonyos dolog, hogy ha egy csaj ir egy sms-t akkor nem épp azt irom vissza ami a legmegfelelőbb lenne, csak később jövök rá a továbbiak folyamán, hogy nem ezt kellett volna, és ezzel már el is úszott egy jó kapcsolat, vagy más.

Tudtok-e olyan könyvet, vagy valamit amiben ilyenről van szó, hogy: mire gondol a csaj, ha ilyesvalamit ir, mondd, stb... Ami a nők gondolatmenetéről szól.

2010. jan. 3. 05:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt a könyvet úgy hívják: "Tapasztalat". Ha eljön az ideje te is megérted.
2010. jan. 3. 08:36
 2/8 A kérdező kommentje:

OK. Értem.

De mondjuk a testbeszédről van könyv akkor szerintem kell legyen erről is valami.

2010. jan. 3. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet könyvből tanulni vagy megy vagy nem...
2010. jan. 3. 09:48
 4/8 anonim válasza:

Még szép. Rengeteg ilyen könyv van, amik hangsúlyozom értékesek is. PL:

-Kulcs a nőkhöz (Zsedelényi Csabától)

-Attraction Code

-Neil Strauss: The Game

-Mystery Method

És ha kérdésed van, ami biztos, hogy lesz, akkor csak nézd meg ezt az oldalt:

[link]

2010. jan. 3. 15:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Kösz.

Majd mindjárt utánnanézek.

2010. jan. 3. 17:45
 6/8 anonim válasza:
Remélem tetszik a fórum is. Nekem mindenestre igen, mert nem rendeznek le annyival, hogy "add önmagad"...itt a hozzáállás az, hogy "add önmagad, de közben folyamatosan fejlődj!" - és ők pontosan ebben segítenek :)
2010. jan. 3. 19:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen tetszik, de nem volt annyi időm még, hogy jobban belemélyedhessek. Majd ma alaposabban átnézem.
2010. jan. 4. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
SMS? Reménytelen vagy, öcsém.
2010. jan. 7. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!