Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a csaj? Nem értem.
Figyelt kérdés
Van egy lány, nagyon bejön, msn-en beszélünk mindig és azt írta korábban, hogy bejövök neki és vonzódik hozzám, h nem vagyok számára közömbös.. de sajnos bekavart a barátom is, merth. állítólag neki is bejön és a lánynak is bejön a haverom... mit tegyek? most h beszéltem a lánnyal, meg már azt írta, h nem akar semmit, csak mint barát.. és bejön neki haverom!! teljesen készvagyok, segítsetek!! am. már találkoztam is vele és nagyon jól elvoltunk, meg ő is jól érezte magát velem. Tanács? :S2010. jan. 3. 02:56
1/7 anonim válasza:
jófej haverod van... Amúgy van egy közhely amit ajánlanék figyelmedbe: a férfi választ, a nő dönt.
Szóval ha már nem akar tőled semmit, akkor hagyd az egészet.
2/7 anonim válasza:
Barátom. Én itt, cigánymágiával a haverod megátkozom.
3/7 anonim válasza:
A csaj egy ribanc, a haverod meg egy f*sz :D
4/7 A kérdező kommentje:
Valami használható válasz? :$ :D
2010. jan. 3. 15:45
5/7 anonim válasza:
a haverodat szúrkáld halálra tűkkel utánna darabold fel és tedd be egy kis zsákba majd öntsd le benzinnel és gyújtsd fel majd ha teljesen elégett de be a hamut egy másik zsákba majd ásd el jó mélyre ! a csajnak meg adj be patkánymérget és várd meg míg meghal és amíg még meleg a teste addig légy boldog vele utánna őt is ugyanúgy mint a haverodat.....!!! :D:D
6/7 anonim válasza:
ez kicsit morbid volt az egyik kommentelő!! :D:D
amúgy csak anyi ötletem van hogy konkrétan kérdezd meg a csajtól hogy irántad érez e vmit és h akar-e vmit tőled! a haverodnak meg csak mond meg hogy egy erkölcstelen paraszt!!! mondjuk melyik kőtöknek volt hamarabb bármi izé a csajjal??? mert ha neki akkor magyaránt te nyúltad le tőle, ha meg neked akkor meg ő nyúlta le! :D
7/7 anonim válasza:
Válj ellenállhatatlanná! Hogyan? Kemény és hosszú munka lesz, de a segítség megvan:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!