Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Mit rontok el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit rontok el?

Figyelt kérdés
Pl: Discoba odamegyek 1 csajhoz.. Leülünk megiszunk valamit.. táncolunk. elvagyunk.. És esetleg adnák neki 1 puszit..vagy több akkor mindig mindenki azzal jön hogy "de hát ő nem is ismer"
2010. jan. 2. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kicsit túl nyomulós vagy.Fél óra után még jó h nem kezd el veled smárolni...
2010. jan. 2. 23:51
 2/6 anonim válasza:
kicsit vegyél vissza ha nemtetszik a gyorsaságod másoknak
2010. jan. 3. 00:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem eddig egy alkalmam lett volna, hogy fél - egy óra után egy discoban lesmároljak egy lányt, de én nem figyeltem fel rá, mivel nem szeretem azt. A csaj otthagyott emiatt és összejött másvalakivel. Egy hétre rá megint láttam őt, de már egy 3. pasija volt.

Tehát azok a lányok akik adják magukat, csak simán alkalmi kapcsolatot akarnak és ráadásul még a legtöbbje a pénzedre is utazik.

Viszont akik nem engedik a "ha már fizettél akkor smároljunk" - ot azok hosszabb távra gondolkodnak és tudni akarják, hogy kivel is van dolguk.

Én leirtam az én eddigi észrevételeimet. A döntés rajtad áll, hogy neked melyikre van inkább szükséged.

Ez a lány megfontolt. És szerintem jól fogsz vele járni, ha visszafogod magad egy kicsit.

24/f

2010. jan. 3. 04:56
 4/6 anonim válasza:
Vagy az egy italbol kicsit több lett vagy a discoba terjed a tövidtávu memoriazavar:)
2010. jan. 3. 06:24
 5/6 anonim válasza:

Nem építettél elég komfortot. (nem vonzódik hozzád eléggé)

De kezdő vagyok még ahhoz, hogy az összes okát meglássam ennyiből. Inkább nézd meg ezt az oldalt, biztosan lelsz vmi hasznosat:

[link]

2010. jan. 3. 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem a te hibád, hanem a szüleidé. Mivel semmi esélyed nincs a külsőd miatt, én erőteljesen a tanulásra koncentrálnék, hogy egy nap lehetőséged legyen plasztikáztatni. Drukkolunk!
2010. jan. 7. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!