Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Az őszinte válaszotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az őszinte válaszotokat kérem! Mennyit számít az nektek, ha egy lány kancsal?

Figyelt kérdés
Szóval mennyit ront az a lány "értékén", ha egyébként nem egy bányarém? :D
2010. jan. 2. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire. Ha egy picit, akkor nem baj.
2010. jan. 2. 22:40
 2/10 A kérdező kommentje:
És ha tfh a legrosszabb verziót vesszük, hogy eléggé, akkor egy olyan lánnyal mennyire szívesen ismerkednétek? Én magamból kiindulva egy nagyon kancsal fiúval nem szívesen. Csak érdekel, ti hogy vélekedtek erről!
2010. jan. 2. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de engem zavarna, ha a barátnőm feltűnően kancsal lenne, de biztos sok fiút meg nem. A kancsalság egyébként műtéttel kezelhető.

F/17

2010. jan. 2. 22:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Hidd el, van amikor nem kezelhető műtéttel. De köszönöm az őszinte válaszodat!
2010. jan. 2. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem kifejezetten irritál, ha egy lány kancsal. Ugyanugy az is ha egy fiú kancsal, szinte bekönnyezik a szemem, ha a szemébe kéne néznem. Sajna ezt kell mondjam én is, nem tudnék kancsal lánnyal járni.:(
2010. jan. 2. 22:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint egy ilyen lánynak nem nagyon van esélye párkapcsolatra! Van egy barátnőm, aki nagyon kancsalít és valóban nem volt még egyetlen barátja sem, sőt nem is csókolózott még, pedig már 20 éves. Nagyon sajnálom szegényt, mert tudom, hogy nem lehet műteni... akkor a hozzá hasonlók el is áshatják magukat :(
2010. jan. 2. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csak egy picit kancsal az még akár aranyos is tud lenni :)
2010. jan. 2. 22:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
engem csak az zavarna benne, hogy sosem tudom mikor néz rám és mikor nem. van egy lány ismerősöm és amikor hozzám szól, nemtudom h ez most nekem szólt vagy a melettem állónak.
2010. jan. 2. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Az emberek elméletileg a szimmetriát keresik a párjukban, mert ha szimmetrikus, akkor valószínűleg egészséges és egészséges utódokat tud szülni.

Volt már "aszimmetrikus" barátnőm, de nagyon kevés ideig működött a dolog.

2010. jan. 2. 23:03
 10/10 anonim ***** válasza:
hú hát a szemek a gyengéim először azt nézem meg a lányon az arcát őszintén szólva a válaszom egy határozott nem :(
2010. jan. 3. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!