Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon zavar, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, hogy ilyen gyáva vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sose volt még barátnőm.

És ha megtetszem egy lánynak akkor nem tudom elhinni neki. Arra gondolok: Biztos magában jót röhög rajtam:(

Ma is volt egy lány egy helyen, de nem mertem neki mondani semmit.

Már az is furcsa ha egy lány megpuszilja az arcom ( pl: barát ).

F16

2010. jan. 2. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
annyi idősen én se hittem hogy bárki is tudna szeretni. most 20 vagyok és mostmár elhiszem hogy szerethető vagyok, de barátnőm még mindig nem volt, viszont már hiszek benne, szoval igy már elvileg van esélyem :)
2010. jan. 14. 15:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok, csak én már 27 éves vagyok. Én azt tudom Neked tanácsolni, amit egy régi bölcs modnott: gnóthi szeauton, azaz ismerd meg önmagad, ez hosszú folyamat eredménye, de az a lényeg, hogy lépj rá arra az útra, amely elvezet a személyiségfejlődéshez. Ha eljutottál odáig, hogy ismered önmagadat, értem ez alatt a testi, lelki vágyakat, akkor lehet, hogy könnyebb lesz ismerkedni. Azt gondolom, hogy túl negatívan állsz hozzá a dologhoz. A világon nagyon sok lehetőséged van, és én biztos vagyok benne, hogy sok lány igényli az ilyen férfiakat. Én is most az önmegismerés rögös útjára léptem, és azóta sok szép dolog történt velem.

A másik, amit tudok tanácsolni, hogy keresd meg a probléma gyökerét. Lehetséges, hogy azért félsz az ilyesfajta érzelmektől, mint például az ölelés, a csók, mert még túl új számodra. Először mindannyian félünk, én még ma is, sokan ilyenek is maradnak, ami szerintem nem okoz problémát, mert mindenkinek van egy párja. Valahol él a másik feled, aki lehet, hogy ugyanezekkel a problémákkal küzd. Ennyit tudtam segíteni, remélem jók voltak a tanácsaim.

2010. jan. 15. 00:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy meleg vagy. Előbb a szülőknek mondd el, aztán megkönnyebbülsz.
2010. jan. 15. 02:43
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló volt a gondom, igaz nekem volt sok barátnőm, és nem is voltam annyira szerencsétlen, de önbizalomhiány az volt.Ezen az segített, hogy elkezdtem edzeni, most már átestem a ló másik oldalára.

Most már ha zavarba jövök egy lánytól az már tényleg jó csaj.:D

2010. jan. 15. 05:14
 15/18 anonim ***** válasza:
A csók meg az ölelés biztos, hogy nem új. Mindenkit megölelt már az anyukája meg megpuszilta. Csak már elszoktál tőle.
2010. jan. 15. 09:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan lány vagyok, szóval nem tudom, mennyit adsz a rövidke véleményemre, de szerintem sokat segítene, ha rákényszerítenéd magad a pozitív hozzáállásra! Beszélgess többet azzal a lánnyal, aki tetszik neked, ha nincs olyan (van olyan, hogy egy fiúnak egy ideig nem jön be senki? xD), akkor csak szimplán a társaságodból, de ne mindig ugyanazzal, ismerd meg a személyiségeket, szerintem ez is jó módszer.

Amúgy ha ez egy kicsit vigasztal, nekem is hatalmas lépést kell megtennem a jövő héten ilyesmi ügyben, szóval.. hajrá, na XD

2010. jan. 15. 14:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyébként az a baj, hogy gátlásos vagy. Nem tudsz megbízni bennük mert lehet rossz kép maradt meg benned a lányokról. Vagy szimplán az önbizalmad kevés és így próbálod megmagyarázni magadnak.

Kérdés: Akarsz barátnőt vagy sem?

Ha igen akkor felejtsd el, hogy minden lány ilyen és hogy mit gondolnak rólad. Beszélgess lányokkal többet, akár bulikban akár megállóban vagy ilyesmi. Pár nap után majd kicsit bátrabb és határozottabb leszel és nem lesz ilyen gondod.

Mellesleg megjegyezném hogy a csók és a puszi közt azért van különbség, ha már felvetődött. A csók már közvetlenebb dolog nem csak egy cuppanós...:).

Egyébként én is voltam így régebben, pár éve, azért mert csak a saját hobbimmal foglalkoztam nem jártam el ismerkedni emberek közé és ez bizony nem jó. Egy idő után hiányzik, aztán meg csak néztem én is, hogy most hogyan meg mi van:)

Esetleg még próbáld meg, hogy beiratkozol táncra, ott azért nagyobb az esélye hogy nő közelben legyél :P és közelebbről megismerjétek egymást. Nekem bevált.

2010. jan. 17. 15:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, el kell járni valahová, csak nem mindegy hova. Discok-ban eszedbe ne jusson ismerkedni, ott csak nagyon kevés a kedves, megbízható lány. Legtöbbjük sajnos egyéjszakás, és nem a félénk férfiakra hajtanak. Tudom ezek sztereotípiák, én nem is szeretnék általánosítani, de sajnos tényleg ez az igazság a discosok 90%-ára. Ha igazi, őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatot szeretnél, arra inkább a klubok, a tánciskolák az alkalmasak, ott sok lány van, és normális. Tudom nagyon nehéz az ismerkedés, és mivel te alapvetően nem vagy egy rámenős férfi, ahogy a szavaidból ítélem, ezért nehezebben megy, de mivel a világon sok lány van, és nem vagyunk egyformák. Mindenki mást értékel egy férfiben. Lehet, hogy vannak olyan tulajdonságaid, mint például megbízhatóság, kedvesség, őszinteség, hűség, amit sok lány keres. Jelenleg nagyon sok magányos ember él az országban, és sokan depressziósak is lesznek, mert nem kapnak elég szeretetet, így azt ajánlom ne sokáig halogasd azt, hogy valahová eljársz, mert később neked lesz rossz. Most még fiatal vagy, nem késtél le semmiről, de később ez hátrányt jelenthet, ezt tapasztalatból mondom. Remélem tudtam valamit segíteni.
2010. jan. 17. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!