Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon zavar, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, hogy ilyen gyáva vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sose volt még barátnőm.

És ha megtetszem egy lánynak akkor nem tudom elhinni neki. Arra gondolok: Biztos magában jót röhög rajtam:(

Ma is volt egy lány egy helyen, de nem mertem neki mondani semmit.

Már az is furcsa ha egy lány megpuszilja az arcom ( pl: barát ).

F16

2010. jan. 2. 22:24
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy szánalmas.

De segísetek, ha tudtok...

2010. jan. 2. 22:32
 2/18 anonim ***** válasza:
sztem erre nincs megoldás... :S én is ilyen vok sajnos, csak nálad 2 évvel időebb... de még mindig nem sikerült összejönnöm, (sőt leszólítani sem) egy lánnyal sem...
2010. jan. 2. 22:49
 3/18 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de sokszor én is azt érzem, ha egy helyes pasival beszélgetésbe elegyedek, hogy biztos csak szórakozik. Ez ellen nem tudsz mit tenni, csak azt tudom tanácsolni, amit én is teszek, fogd fel, hogy te is érdekelsz valakit! Idő kérdése, és lesz önbizalmad is. :)

19/L

2010. jan. 2. 22:52
 4/18 anonim ***** válasza:
ez a helyzet nálam is így van, és annak ellenére sem változott a dolog hogy több barátnőm is volt már....szóval van aki nem növi ki
2010. jan. 2. 23:56
 5/18 anonim válasza:

Én meg 17 vagyok és nekem sem volt. Na bumm.

D

2010. jan. 3. 15:28
 6/18 anonim válasza:

+ nekem az segít hogy az önfejlesztés és a csajokról való tanulás meg ismerkedés és próbálgatás rögös útjaira léptem :D fantasztikus érzés tudni, hogy teszek valamit az életemért

Ha te is hasonlóan pozitív életérzéssel szeretnéd magad feltölteni olvass minden nap pozitív könyveket, és nézd meg ezt az oldalt- akik rajta vannak nekem minden nap sokat segítenek őszinteségükkel és építő hozzászólásaikkal-

[link]

Rövid jellemzés:

Célunk: A magyar PUA (Pick Up Artist) közösséget magas szintű, és karbantartott információkkal ellátni.

Egy olyan pozitív légkört létrehozni, ahol egy egymást támogató közösség tud kialakulni és folyamatosan fejlődni.

Küldetésünk: Magyarország fiatalemberei legyen bátrak a nőkkel kapcsolatban, és legyenek képesek férfivá válni.

2010. jan. 3. 15:31
 7/18 anonim ***** válasza:
Öregem akkor neked mázlid van csajok terén. Szerintem élj a lehetőséggel. Fogd fel lazábban a dolgot, viccesebben, puszild meg te is csak úgy, légy férfi. Szerintem semmi komoly csak még új a dolog. Én csak gratulálok hogy ilyen jó dolgod van. Na hajrá;)
2010. jan. 9. 20:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért nincs értelme az egésznek, mert te udvarolsz neki hosszú napokig, más meg fél óra múlva leszopatja a wc-ben.....ez a modern kapcsolat.....néha undorodom....offolhattok, de tényleg
2010. jan. 9. 22:10
 9/18 anonim ***** válasza:
Kicsit több önbizalom kéne! ne hidd,hogy senkinek se tetszhetsz!ne mutasd ki annyira,hogy még sose volt barátnőd és neked minden uj még, ha egy lánnyal vagy... Vegyél erőt magadon,és légy férfi! És ami a legfontosabb,hogy MINDIG LÉGY ÖNMAGAD!Ne érdekeljen,hogy az emosoknak vagy a nyálas b.ziknak (bár a kettő ugyan az) nekik több barátnőjük volt,és nekik könnyebb a csajozás...Ez NE érdekeljen, ne hagyd,hogy egy divat b.zit ismerjen meg az a bizonyos lány, add önmagad, és azt szeresse!Tudom nem könnyű lépni,de ha nem probálod meg akkor nem jutsz egyről a kettőre! Légy erős,és mondogasd magadban,hogy "jóképű vagyok menni fog ez " . Fel a fejjel,és csak ügyesen!:)Sok sikert! /16/L
2010. jan. 14. 14:22
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Nekem is hasonló gondjaim voltak/vannak. Évekbe telt, amíg rájöttem a magyarázatra. Sokáig tanulmányoztam a félelmet és én is kísérleteztem elég sokat. Mostmár úgy ahogy tudom kezelni a dolgokat. Több barátnőm is volt. Lehet egy kicsit bonyolultnak tűnik, de ez a legkézenfekvőbb magyarázat az összes közül, amit átnéztem. Ha megérted megváltozhat az életed.

A szeretet ellentéte a félelem (nem a gyűlölet). Ha félsz ilyen helyzetekben az azt jelenti, hogy elszoktál a szeretettől (mint mondtad furcsa). Elszoktál az érintéstől, öleléstől vagy egyáltalán attól, hogy valaki elfogadjon olyannak, mint amilyen vagy.

Gyerekkorodban még a szüleid vagy osztálytársaid is jól megalázhattak, ami miatt egy sérült énképed alakult ki.

Gyakorlatilag kivágtak a paradicsomból és a pokolba kerültél. De már visszakerülni is félsz.

Miután nincs szeretet az életedben és szenvedsz, gyakorlatilag semmid nincs. Nemsokára csak egyvalamid lesz. Maga a szenvedés. A szenvedés amit igazán a magadénak érzel, ez ad jelentést az életednek. Ez az egyetlen, amitől te több vagy, mint más (vagy éppen olyan jó vagy). Annyira azonosulsz ezzel, hogy egy idő után ez adja az énképed jelentős részét. Azonosulsz vele, mert ettől tudod, hogy ki vagy a világban. Erre épül a tudatod.

Viszont a szenvedés baromi sz@r, meg akarsz tőle szabadulni. De ezzel együtt az új énképedet is elveszítheted. Ezért félsz. A tudatot számára, ha megszűnnél szenvedni az olyan mintha meghalnál. A régi énképed megszűnik és ez a jelenlegi tudatodnak halálos veszedelem. Ezért amikor odamennél egy lányhoz gyakorlatilag halálfélelmed van! Jól figyeld meg ezt az érzést! Semmitől sem különbözik attól, mint amikor leesnél a szakadékról.

A megoldás az, hogy újból megtalálod a szeretetet és legyőzöd a félelmedet:

Egyrészt olyan helyzetekbe kerülsz, amikor lányokat meg tudsz érinteni, ölelni, dumálni tudsz velük: pl. Befizetsz egy tánctanfolyamra, akármilyen botlábú vagy.

Megpróbálsz szeretetreméltó lenni, azaz elfogadni az embereket és megérteni. Nem kell több. Nem kell állandóan mosolyogni rájuk, meg ajándékokat/szivességeket tenni nekik. Csak arra van szükség, hogy fogadd el őket/ ne ítéld el őket magadban (ne mondd rájuk MAGADBAN sem, hogy köcs*g).

Másrészt aktívan győzd le a félelmedet, mert az csak a tudatodban létezik. Szólíts le lányokat, csinálj olyan dolgokat, amik másoknak természetes, de te félsz tőle.(pl. beszélgetni egy társaságban, amikor legszivesebben kussolnál). Persze mindezt csak lassan. Ne terheld túl magad! Hosszú távon gondolkodj és ne akarj mindent egyszerre!

Ezentúl ha lehet minél kevesebbet gondolkozz, amikor félsz. Azonnal cselekedj és tedd azt ami helyes! A félelem pár alkalom után jelentősen csökkenni fog, majd teljesen el is fog tűnni.

2010. jan. 14. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!