Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még szerény, kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még szerény, kedves, szelíd fiúk? Egyre több a beképzelt, nagyszájú, flegma pasi.

Figyelt kérdés

Ismerőseim között a pasik egyre inkább a 2. típusba tartoznak. Pedig nekem (és szerintem rajtam kívűl még sok lánynak) inkább a kicsit csöndesebb, de aranyosabb, kedvesebb, szerényebb srácok a szimpatikusabbak. Van ilyen egyáltalán szerintetek? Vagy én élek rossz helyen?

17/L

2010. jan. 2. 21:30
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Azért 1-2 csak akad még... :)
2010. jan. 2. 22:47
 22/37 anonim ***** válasza:
Még azért én is itt vagyok, pedig már kinéztem egy jó lakást a legközelebbi galaxisban.
2010. jan. 2. 22:50
 23/37 anonim válasza:
igen vannak mert én is ilyen kedves,visszahúzodóbb vagyok,, de manapság nem ez jön be a legtöbb csajnak,, meg is látszik hogy még nem volt barátnőm 17/f
2010. jan. 2. 23:00
 24/37 A kérdező kommentje:
Hát én azért szurkolok, hogy találj egy hozzád hasonlóan aranyos, kedves lányt. :)
2010. jan. 2. 23:21
 25/37 A kérdező kommentje:
22:50 Biztos jó lakás lehet. :D Majd szólj, ha megvetted!
2010. jan. 2. 23:23
 26/37 anonim ***** válasza:

23:00-nak:

Kitartás! Én is ebbe a típusba tartozom.

DE hála a jó istennek a mai lányok között azért vannak kivételek.

Megtaláltam a párom :)

Csak tarts ki és a legváratlanabb pillanatban találsz rá :)

20/F

2010. jan. 2. 23:55
 27/37 anonim ***** válasza:
Email.
2010. jan. 3. 00:08
 28/37 anonim ***** válasza:

Hello!

nos, biztosan vannak de azok kivannak rekesztve és nem jutnak ismeretséghez.

nos én is ien voltam,csak láttam,hogy haverom aki egy flegma,paraszt a honapban mar sokadik csajjal smárol...akkor elgondolkoztam ezeen és énis ien lettem.

amiota énis flegma lekezelö paraszt vagyok azota nekemis csomo csajom volt,azelött meg 1se érdemes ezen elgondolkozni.a Csajok csinaljak ez.

2010. jan. 3. 05:54
 29/37 anonim ***** válasza:
15/f
2010. jan. 3. 05:55
 30/37 anonim ***** válasza:
Mint ahogy előttem is írták kiszorulnak és 'láthatatlanok' ezek a fiúk. Én is egy ilyen vagyok... Eléggé nagy darab srác vagyok és még apámnak se tűnök fel ha szembe megyek vele az utcán... Suliban is ülök és mintha levegő lennék... -Persze akkor megtalálnak ha házit kell másolni, stb.- Általánosban be se írtak ha hiányoztam... Szerintem ha nyugis srácot keresel akkor próbáld interneten ---> myvip, iwiw, stb. Vagy ha suliban akkor egy olyan helyen ahol kissé elszigeteltnek érzi magát a fiú. Pl.: osztály másik felében, ahol kevesen vannak, vagy a folyosón ahol kevesebb a diák, stb. 16/F
2010. jan. 3. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!