Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még szerény, kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még szerény, kedves, szelíd fiúk? Egyre több a beképzelt, nagyszájú, flegma pasi.

Figyelt kérdés

Ismerőseim között a pasik egyre inkább a 2. típusba tartoznak. Pedig nekem (és szerintem rajtam kívűl még sok lánynak) inkább a kicsit csöndesebb, de aranyosabb, kedvesebb, szerényebb srácok a szimpatikusabbak. Van ilyen egyáltalán szerintetek? Vagy én élek rossz helyen?

17/L

2010. jan. 2. 21:30
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Nem, nem Vas megye... Bács-Kiskun.

Szerintem már az egész országban "elterjedtek". És sajnos megvan ennek a stílusnak a női változata is.

2010. jan. 2. 21:57
 12/37 anonim ***** válasza:

most is mennyi olyan embert, aki nem ilyen tahonak tartja magat... kerdem en: miert nem talaljuk meg egymast? :)

15/F

2010. jan. 2. 22:03
 13/37 anonim ***** válasza:

Én is ilyen lányt keresek... de hát sajnos ritka...

18

2010. jan. 2. 22:08
 14/37 anonim ***** válasza:
Én is ilyen típusú fiú vagyok de a kutyát sem érdeklem...mostanában minden lánynak az a tipikus bunkó rosszfiú stílus a nyerő...nem baj, én ezért nem fogok megváltozni. Majd csak lesz valahogy :) 19/F
2010. jan. 2. 22:09
 15/37 A kérdező kommentje:
Fiúk, meg ne változzatok! Jók vagytok Ti így. :) Amúgy biztos van még ilyen "nyugisabb" csaj, mint én, csak ők is egyre ritkábbak.
2010. jan. 2. 22:15
 16/37 anonim ***** válasza:
ne általánosítsunk :) Nem minden lánynak csak a rövid szoknyás, festett szőke agyonszolizott, műkörmös, magas sarkús, egoista... stb. stb. lányoknak jönnek be ezek a fajta fiúk. Az osztályunk 60% a ilyenekből áll. Sajnos. 18/l
2010. jan. 2. 22:17
 17/37 anonim ***** válasza:

Jahj, igen, Bács-Kiskun megye...

Én is itt tengetem mindennapjaimat és sajna tényleg eléggé elszaporodtak a retrómániás, 20cm*20cm-s övvel rendelkező baromállatok...

Csak a pi.a, a diszkó, vagánygatya.

De az a legnagyobb baj, hogy rengeteg ilyen lány is van.

(17/F

KTKT)

2010. jan. 2. 22:21
 18/37 A kérdező kommentje:
Lehet a mi megyénkben van a legtöbb... :S Külsőre is szörnyűek, nemhogy belsőre..
2010. jan. 2. 22:28
 19/37 anonim ***** válasza:
Sajnos már kihaltak, talán egy másik galaxisban.
2010. jan. 2. 22:42
 20/37 anonim ***** válasza:

Nem haltam kiiiiiiii XD

csak nehezen vagyok fellelhető :P

(17F

KTKT)

2010. jan. 2. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!