Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még szerény, kedves, szelíd fiúk? Egyre több a beképzelt, nagyszájú, flegma pasi.
Ismerőseim között a pasik egyre inkább a 2. típusba tartoznak. Pedig nekem (és szerintem rajtam kívűl még sok lánynak) inkább a kicsit csöndesebb, de aranyosabb, kedvesebb, szerényebb srácok a szimpatikusabbak. Van ilyen egyáltalán szerintetek? Vagy én élek rossz helyen?
17/L
Nem, nem Vas megye... Bács-Kiskun.
Szerintem már az egész országban "elterjedtek". És sajnos megvan ennek a stílusnak a női változata is.
most is mennyi olyan embert, aki nem ilyen tahonak tartja magat... kerdem en: miert nem talaljuk meg egymast? :)
15/F
Én is ilyen lányt keresek... de hát sajnos ritka...
18
Jahj, igen, Bács-Kiskun megye...
Én is itt tengetem mindennapjaimat és sajna tényleg eléggé elszaporodtak a retrómániás, 20cm*20cm-s övvel rendelkező baromállatok...
Csak a pi.a, a diszkó, vagánygatya.
De az a legnagyobb baj, hogy rengeteg ilyen lány is van.
(17/F
KTKT)
Nem haltam kiiiiiiii XD
csak nehezen vagyok fellelhető :P
(17F
KTKT)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!