Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjem mondani a barátnőimnek?
Tegnap egy buliban kissé szeretethiányom lett, ezért az első sráccal, aki foglalkozott velem, boldogan elsétáltam. A srác egy osztálytársam, és smároltam vele. Ezzel még nem is lenne baj, csak ő egy hete szakított a volt csajával, valószínűleg semmire se kellenék neki, míg én többet várnék a dologtól... nem merem elmondani senkinek, mert félek, hogy a barátnőim elítélnek, és r.bancnak tartanak.
(Három barátnőm van, az egyik járt a sráccal, a másik smárolt vele egyszer, a harmadik titkon bele volt zúgva.)
Mit tegyek?
Ki ez a srác? És ti a rajongói klubja?
Mindenkinek van vele valamilyen kapcsolata, akkor neked miért ne lehetne? A másik csaj is smárolt vele, miközben a barátnötök a volt csaja, vagy fordított sorrendben, mindegy...
Ha elkezdenek r!bancozni erre vílágíts rá kedvesen, muszály megérteniük, vagy nem igazi barátok. Bár az igazi barátok eleve nem r!babcoznának le.
Igaz barátnők nem bántanak,hanem segítenek:)
a szeretethiányt megértem teljes mértékben,és az abból kifolyódó smárt is:D
fiatal vagy,élsz,bulizol,szórakozol,nem megfektetett,csak smároltatok,nem lesz baj:) ha ler*bancoznak,nem igaz barátok,és röhögj az arcukba:D de ne vedd magadra semmi képp,nem vagy az:)16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!