Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjem mondani a barátnőimnek?
Tegnap egy buliban kissé szeretethiányom lett, ezért az első sráccal, aki foglalkozott velem, boldogan elsétáltam. A srác egy osztálytársam, és smároltam vele. Ezzel még nem is lenne baj, csak ő egy hete szakított a volt csajával, valószínűleg semmire se kellenék neki, míg én többet várnék a dologtól... nem merem elmondani senkinek, mert félek, hogy a barátnőim elítélnek, és r.bancnak tartanak.
(Három barátnőm van, az egyik járt a sráccal, a másik smárolt vele egyszer, a harmadik titkon bele volt zúgva.)
Mit tegyek?
Ne mondd el!!! :)Ez a te dolgod! Ha mégis kiderül, akkor pedig röhögj rajta, tegyél úgy mint akit nem is érdekel az egész, a srác se. Nem kell tudniuk azt se hogy esetleg neked bejön, főleg ha ennyi csaj veszi körül, és odavannak érte. Ettől függetlenül te se képzeld bele sokat, így a leírtak alapján, de se a srácnak se a csajoknak ne mutass érdeklődést, tegyél úgy mintha meg sem történt volna. Nem vagy r...!!! :)
20/L
akkor most már kvittek vagytok! :D kicsit furi lenne, ha elítélnének, amikor ők is ugyanezt csinálták :D
amúgy valószínű tényleg nem akar tőled semmit az a fiú :/
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!