Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El merjem mondani a barátnőimnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El merjem mondani a barátnőimnek?

Figyelt kérdés

Tegnap egy buliban kissé szeretethiányom lett, ezért az első sráccal, aki foglalkozott velem, boldogan elsétáltam. A srác egy osztálytársam, és smároltam vele. Ezzel még nem is lenne baj, csak ő egy hete szakított a volt csajával, valószínűleg semmire se kellenék neki, míg én többet várnék a dologtól... nem merem elmondani senkinek, mert félek, hogy a barátnőim elítélnek, és r.bancnak tartanak.

(Három barátnőm van, az egyik járt a sráccal, a másik smárolt vele egyszer, a harmadik titkon bele volt zúgva.)

Mit tegyek?

2014. jún. 14. 08:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor ne mondd el! Nem kell mindenről beszámolnod! Amúgy meg írtad, h az egyik barátnőd is smárolt vele... Akkor miért pont te lennél a r*banc?
2014. jún. 14. 09:02
 2/12 A kérdező kommentje:
de így nem vagyok velük teljesen őszinte, hogy várjam el hogy ezután ők is azok legyenek?
2014. jún. 14. 09:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Ne mondd el!!! :)Ez a te dolgod! Ha mégis kiderül, akkor pedig röhögj rajta, tegyél úgy mint akit nem is érdekel az egész, a srác se. Nem kell tudniuk azt se hogy esetleg neked bejön, főleg ha ennyi csaj veszi körül, és odavannak érte. Ettől függetlenül te se képzeld bele sokat, így a leírtak alapján, de se a srácnak se a csajoknak ne mutass érdeklődést, tegyél úgy mintha meg sem történt volna. Nem vagy r...!!! :)

20/L

2014. jún. 14. 09:07
 4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedves vagy :) hát, épp most kérdezett rá az egyik , hogy vele léptem le, kavartunk? letagadtam. atyaég
2014. jún. 14. 09:13
 5/12 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem rendezd el a sráccal korrekt módon, és ezután elmondhatod nyugodtan a barátnőidnek. Csak azt kerüld el, hogy rosszindulatú pletyka kezdjen el terjedni.
2014. jún. 14. 10:15
 6/12 anonim ***** válasza:

akkor most már kvittek vagytok! :D kicsit furi lenne, ha elítélnének, amikor ők is ugyanezt csinálták :D

amúgy valószínű tényleg nem akar tőled semmit az a fiú :/

21f

2014. jún. 14. 12:09
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. mondjuk, nem igazán tudom, hogy lehetne ezt korrekten lerendezni vele:(
2014. jún. 14. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz barátnőid, akkor szerintem nyugodtan elmondhatod nekik. Én csináltam már r.bancosabb dolgot (nem, nem vagyok rá büszke) , elmondtam nekik. Nem ítéltek el, nem szóltak be, segítettek megoldani a helyzetet.
2014. jún. 14. 13:40
 9/12 A kérdező kommentje:
a srác mindenkinek elmondta!! már két barátnőm is tudja, a harmadik még nem. mit tegyek? mindenki rájön, most én lezek a rezidens ribi...
2014. jún. 15. 12:31
 10/12 PearlDiver ***** válasza:
Önts tiszta vizet a pohárba, mindent őszintén, azt is hogy eddig miért nem meséltél nekik.
2014. jún. 15. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!