Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok ez a korkulombseg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ez a korkulombseg?

Figyelt kérdés
en 16 vagyok iden toltom a 17-et o iden tolti be a 23-at,3eves ismerem...szilveszterkor egyutt buliztunk o hivott el es aztan meg elmentunk hozza es lefekudtem vele(azota jarunk)azt mondja hogy nagyon szeret ezt kis is mutatja es erzem is (talan)en is nagyon szeretem,szerintetek mit gondolhat most hogy elso ejjel lefekudtem vele?
2010. jan. 2. 19:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
en nem hiszem hogy igy van kedves utolso...mas lany is akadna neki,ha akarna nem csak en...es mint mar irtam tobb mint 3eve ismerem es nem ilyennek ismertem meg mint ahogy te irtad
2010. jan. 2. 20:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Te csak megkérdezted, hogy mi, válaszolók mit gondolunk arról, hogy ő mit gondol. Mi csak válaszoltunk, elhiszem, hogy nagyon szeretnéd, hogy ne legyen igazam, én is szeretném, de a fokozatosan adagolt információkból is azt szűröm le amit mondtam, és még mindig úgy gondolom, az a helyzet, amit mondtam.
2010. jan. 2. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!