Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok ez a korkulombseg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ez a korkulombseg?

Figyelt kérdés
en 16 vagyok iden toltom a 17-et o iden tolti be a 23-at,3eves ismerem...szilveszterkor egyutt buliztunk o hivott el es aztan meg elmentunk hozza es lefekudtem vele(azota jarunk)azt mondja hogy nagyon szeret ezt kis is mutatja es erzem is (talan)en is nagyon szeretem,szerintetek mit gondolhat most hogy elso ejjel lefekudtem vele?
2010. jan. 2. 19:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
azota mar talalkoztunk tobbszor is,mindig hiv ir sms-t is...szerintem szeret,szerintetek mit erezhet o?
2010. jan. 2. 19:49
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
ha elég érettnek érzed magad hozzá, akk no para :)
2010. jan. 2. 19:50
 3/12 anonim ***** válasza:
21%
hát szerintem szeretni még tuti nem szeret kb két nap után... egyébként meg csak gratulálni tudok, hogy lefeküdtél vele. lehet, hogy egyáltalán csak azért van veled, mert tudja, hogy könnyen ágybavihet(Y)
2010. jan. 2. 19:51
 4/12 A kérdező kommentje:
mondom hogy 3eve ismerem es mar akkor tetszettem neki...
2010. jan. 2. 19:52
 5/12 anonim ***** válasza:
A fejébe nem láthatnak bele, de a korkülönbség belefér. Az egy normális dolog ha a lány fiatalabb a pasinál. Ha minden rendben alakul, az nem baj hogy 6 év van köztetek:) A többire nem tudok mit mondani.
2010. jan. 2. 19:52
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
gondoltuk hogy a következő életévedet az év hátralevő 363 napján fogod betölteni, fölösleges volt leírni. én biztosan nem tartanálak sokra, lehet hogy csak szexre kellesz neki.
2010. jan. 2. 19:53
 7/12 A kérdező kommentje:
es ha csak a szexre kellenek neki akkor mar nem is keresne szerintem,ennyi erovel ha nem szeretne akkor nem is keresne es nem csak engem kaphatna meg ilyen "konnyen"
2010. jan. 2. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez nagyon jó4

a fiúnak kell idősebbnek lenni,ő már felnőtt és tudja a dolgokat kezelni!

szval légy boldog.

2010. jan. 2. 19:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Jó jelek vannak leírtak alapján, keres a pasi, szerethet is. Ki hogy fogja ezt fel, igaz fiatal vagy, de lehet ő ezzel sem foglalkozik. Igazából abba kötnének sokan bele hogy lefeküdtél vele hamar ilyen fiatalon, én nem kötök bele:) Azon kívül nincs ezzel gond, mai világban már természetes dolog. A korkülönbség nem gond, a pasi legyen idősebb, sokkal természetesebb. 6 év egyáltalán nem sok.
2010. jan. 2. 20:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne így fogd fel, ahogy a legutóbb írtad, hanem hogy nem egy szexre kellesz neki, hanem többre, azért keres.

És azért nem keres mást, ahogy most írtad (2 nap alatt meg nehezen) mert van egy biztos ember, akivel szexelhet, te.

2010. jan. 2. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!