Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig felveti, hogy találkozzunk de sosem jön össze?
1-es vagyok! Hát szerintem össze keversz vkivel..de nem tudhatod :D:D:D...minden esetre lány vagyok (vagy nem ..:D) és a fiúkat szeretem ( vagy nem is tudom..XD)
26 éves vagyok..(vagy amennyit akartok :D)
jaaaah..hát beszéljél magyarul!! :D Szívesen megosztom veletek..már csak nevetek rajta, de akkor nagyon rossz volt :(:( :D
Szóval csomó ideig beszélgettem egy sráccal, akit előtte nem ismertem csak képeket mugatott magáról (persze..magáról :D)..közbe megosztottuk egymással a családi gondokat meg stb...Először nem vettem komolyan, mert csak egy lelki szemetes volt nekem aki jól néz ki :D (már itt le kellett vna esni h kamu)..aztán szerelmes lett belém..én is a szavaiba ..de vhogy mindig közbe jött vmi, amikor találkozni akartunk! És..én ..mint az internethez naggyon értő NŐ..véletlen megtaláltam facen a képek eredeti tulajdonosát..:D..aki am sík buta srác volt, és gőze se volt ki vagyok...Röviden ennyi..lehet nevetni XDXD
Azta :O hát sajnálom :\ és megmondtad neki h tudod vagy csak szimplán nem reagáltál többet?
De mondom en ismerem eloben az illetot...xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!