Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvenni a barátnőm elől azt a srácot aki neki is tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,2 éve nagyon tetszik neki egy srác,viszont megismerkedtem vele,és nagyon összemelegedtünk(nem tehetek róla nekem is nagyon tetszik)
A lényeg az hogy ők sosem voltak együtt,a srác nem akar tőle semmit,ennek ellenére megérné össze jönni vele?!
Mit csinálnátok a helyemben?
2014. jún. 9. 14:00
11/12 anonim válasza:
Döntsed el, hogy melyik a fontosabb számodra. Egy új kapcsolat amiből lehet még 1000, vagy a barátság. A barátnőd mindig ott lesz melletted, de egy kapcsolatban a szerelem az múlandó, nagyon kicsi az esélye hogy örökké együtt maradjatok.
12/12 anonim válasza:
Én a te helyedben inkább a barátnőmet "választanám". Szerelmed lesz még sok, de igaz barátnőből nem. Amúgy meg, szerintem ez egy rohadtul ocsmány dolog, én soha nem tenném meg ezt egyik barátnőmmel sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!