Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adjam vissza egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam vissza egy lány önbecsülését?

Figyelt kérdés

Többet akarok tőle, egyelőre még a "talán" fázisban vagyunk. Sajnos kicsit kislányos, naiv, emiatt sokszor volt része "megduglak, majd ennyi" történetben. Pedig aranyos, kedves, közvetlen lány.

És ez látszik is rajta, már tudja, hogy többet akarnék... de mikor félreérthetetlenül kirohanok, mindig hitetlenkedik:

- aerobikozol? Akkor még ennél is jobb nő leszel

- BAHH

- hmm jól nézel ki

- mindenki ezt mondja...

- szép lányka vagy, ne lepődj meg, kinek mondjam?

(na erre kicsit megszeppent, ijedt arc)

találkozunk buliban:

- végre valami gyönyörűséget látok

(révedt arc) "ezt még nekem sose mondták." Na ez legalább talált :)

a baj az, hogy tudom, nektek nőknek mennyire le lehet épiteni már azzal is az önbizalmat, hogy ha más nőket jobban tartunk. Sajnos ezt a lányt már dobták másik nő miatt, és most fél mindenkitől... mit csináljak?

2014. jún. 8. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Aztán akkora egója lesz miattad, hogy le fog szarni úgy, ahogy vagy.Saját magának kell helyre raknia az önbecsülését és nem neked, mert akkor nem lesz jó vége :D
2014. jún. 8. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Légy vele figyelmes, kedves, és mutasd meg neki hogy megbízhat benned.
2014. jún. 8. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem egyértelmű? Csak ne verd át.
2014. jún. 8. 11:51
 4/6 anonim válasza:
írtam üzenetet
2014. jún. 8. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem ez túl nyálas:/
2014. jún. 8. 12:05
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, gondoltam, hogy túl nyálas lesz valakinek, tényleg nem erre alapozok mindent, de néha egyszerűen ki kell rohanni, hogy lássa, valaki komolyan gondolja
2014. jún. 8. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!