Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy lány hogyan szerezze...

Egy lány hogyan szerezze vissza az önbecsülését?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 10:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted? Miért hova lett? Milyen okból kifolyólag vesztetted el?
2011. júl. 27. 11:53
 2/8 extra special thanx ***** válasza:
sehogy. örökre az enyém az önbecsülésed. üdv: a Kaszás.
2011. júl. 27. 14:21
 3/8 A kérdező kommentje:
hülye xdxd na de most komoly?
2011. júl. 27. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első ember kérdése is tök komoly volt. Ha nem tudsz rá válaszolni akkor készülj fel hogy már csak romolhat az önbecsülésed... iq fááájt
2011. júl. 27. 23:45
 5/8 A kérdező kommentje:
hova lett? elment a boltba -.-
2011. júl. 28. 10:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
úgy, hogy meg kell értenie miért veszítette el azt. ha ez meg van, úgy vissza is tudja majd szerezni, mert az okokban mindig benne van a válasz!
2011. aug. 1. 01:34
 7/8 extra special thanx ***** válasza:
ez persze egy hatalmas nagy butaság. miért lenne benne az okban a válasz? hogy példával illusztráljam a dolgot, vegyük például a depressziót, ahol a kiváltó ok sosem arányos a következményekkel, lásd, magával a betegséggel, ami további kényszerképzeteket szül, ami csak súlyosbítja a depressziót. magyarul az ok csak az egyik láncszem a gépezetben, és az, hogy 'feldolgozod' az okot, nem biztos, hogy változtat a lelki állapotodon. szerintem ez az önbecsüléssel is valahogy így van.
2011. aug. 3. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
nem írtam nagy butaságot, kérlek ne nézz hülyének. mindennek meg van a maga oka, úgy az önbecsülés elvesztésének is. nem tudom a kérdező konkrétan miért gondolja úgy, hogy elvesztette azt, de ha felteszi magának a kérdést, hogy miért, úgy megtalálja a választ, és a visszaszerzésének módját, ebben 100%ig biztos vagyok. csupán józan paraszti ésszel kell gondolkodnia. a depresszió egyenlő az önsajnálattal, mértéke attól függ, hogy a depresszióban szenvedő egyén mennyire nagyítja fel a problémáját, amit szintén kezelni lehet, csupán meg kell kérdeznie önmagától, hogy mi az önsajnálatának oka. az ok feldolgozásához pedig akaraterő kell, ez nagyon fontos. ezzel az erővel mindenki rendelkezik, persze a lustaság nagy úr. a depressziós ember lusta, aki sajnáltatva érzi jól magát, ahelyett, hogy a saját akaraterejével leküzdené azt. aki nem akar változtatni, úgy az megérdemli a 'szenvedését'.
2011. aug. 6. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!