Szülők! Mitől mehet el egy 18 éves lány életkedve?
Miért lehet ez? Talán
ő is abban a kórban szenved, amiben a mostani fiatalok 90%-a...
nincs életcélja
NINCSENEK BARÁTAI
nekem legalábbis emiatt van kevés életkedvem ,hiába van nagyon sok jó hobbim:\
18f
és ezt egy felnőtt ember kérdezi?
keresés folyamatban...
csűröskalocsa, patakos utca 4, erzsike lánya, éva, igen.... érzem, hogy összeveszett a barátnőjével, marcsival múlt héten... ki kell cserélni a negatív töltéseket.
energizálás folyamatban...
most már midnen rendben lesz erzsike, ha mégsem, akkor próbálja meg megkérdezni a lányától, hogy miért érzi rosszul magát, aztán megoldást találni a gondjára, bár ez nagyon fárasztó és veszélyes művelet lenne.
#4 reklám: Gyakori kérdések - amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted ! ! !
nna.
Biztos vagyok, hogy próbálta megkérdezni - és minél többet faggatta - annál kitérőbb, vállrándítóbb választ kapott.
*
Nem válaszol a Kérdező(anyuka?): tudja a lány, mi akar lenni? van olyan tanulmányai közt, ami lelkesítené? ami érdekli, szívéből? talán most érettségizik - és nem tudja hogyan tovább? A igazi, élő művészeti élményekből mely területen vetted észre, hogy kathartikus hatású rá nézve? hm? zene? színház? irodalom? esetleg volt olyan, amit 3-5 éves kora körül mondott: mi szeretne lenni?
# 5/5
én meg biztos vagyok benne hogy az ilyen "vajon mire gondol/mit érez xy" jellegű kérdések feltevői azt hiszik, itt gondolatolvasó mágusok megmondják a frankót, mert ők nem tudnak kérdezni. ha meg lerázza, az ő baja, gondolom az se véletlen ha egy gyerek nem bízik a szülőben
válaszoljak? bármitől
nem mintha egy 18 éves lány jellemzően mástól lenne depressziós mint egy 2- vagy 38 éves...
nem volt szó depresszióról.. más van itt
(egyébként abszolút biztos, hogy egy 18 mástól, sőt máshogy depr., mint egy 38 vagy egy 58)
akkor nem depresszió, hanem elmegy az életkedve, tehát depresszió.
de mindegy minek hívjuk, semmi köze a korhoz
hogyne, egy 18 évesnek nincsenek anyagi gondjai, egy 38nak meg nincsenek szerelmi ügyei, hallottam már ehhez hasonló hülyeségeket, de igazából ennek csak az az oka, hogy a 20 felettiek nem szeretik elismerni ha egy náluk fiatalabb ember több élettapasztalattal rendelkezik
nem tudja, mi szeretne lenni, nagyon jó tanuló, de igazából olyan tantárgy nincs, ami iránt lelkesedne. mindenből egyformán jó, szerintem ezért is nehéz döntenie..
szereti a zenét, zongorázik is, és elég művészlélek meg érzékeny..
nem lehet, hogy az iskolában van valami baj?
egyébként kérdeztem már tőle, és mindig otthagyott, hogy hagyjam már békén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!