Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális vagyok ez miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok ez miért baj?! 16/f

Figyelt kérdés
16 éves vagyok nem járok bulizni, nem kábszerezek, nem dohányzok, nem iszok (nagyon ritkán) és próbálom kerülni a rossz társaságokat, de így viszont megfosztom magam a lehetőségtől hogy ismerkedjek csajokkal, nem volt még bnőm de már úgy érzem h ez hiányzik az életemből. Nem akarok hülye lenni csak azért h legyen barátnőm... ti mit tennétek a helyemben? 16/F
2010. jan. 1. 21:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21:50 14/F
2010. jan. 1. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:

nem cigizek, nem iszok, nem kábszerezek, a nőet tisztelem és még sincs barátnőm. Továbbá aktívan sportolok, humor vagyok. Próbálok ismerkedni, de laza barátságnál nem tudok továbbjutni senkinél sem:/

17/f

2010. jan. 1. 22:49
 13/16 A kérdező kommentje:
azt hittem csak nekem ez a bajom...
2010. jan. 1. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Én sem csinálom egyiket sem. Mégis volt már 2 barátnőm, és mindig ők dobtak. Persze rosszabbért és k mondták ezt. Szerintem így jobb is, ha nem buliban ismerkedsz, a bulikban általában (nem mindenki!!!) olyan lányokat találsz akik 1 alkalomra mennek el veled avgy csak játszadoznak.

F/17

2010. jan. 1. 23:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Márpedig ki kell kapcsolódni, ha folyton otthon ülsz abból jó nem szármzik. Első sorban valami sport, másod sórban nem muszály bulizni, de hétvégén elmehtsz haverokkal beszélgetni meg ökörködni a városba, és nincs semmi rossz oldala. Jól érzed magad és kész, úgy meg az ismerkedéss i könnyebben megy a lányokkal. Másik dolog, soha ne pesszimistaként közelíts egy lányhoz. Elvégre férfi vagy(vagykitudja) de ne az látszodjon belőled, hogy semmi életcélod nincs vagy épp valami annyira aggaszt hogy nem tudsz elszabadulni tőle.

Sok sikert, és mindig nyitott szemet.

19/F

2010. jan. 2. 09:05
 16/16 anonim ***** válasza:

jókisfiú vagy,értem én.de bulizni miért nem jársz?

az nem rossz dolog..nem fognak megenni.L21

2010. jan. 15. 02:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!