Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális vagyok ez miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok ez miért baj?! 16/f

Figyelt kérdés
16 éves vagyok nem járok bulizni, nem kábszerezek, nem dohányzok, nem iszok (nagyon ritkán) és próbálom kerülni a rossz társaságokat, de így viszont megfosztom magam a lehetőségtől hogy ismerkedjek csajokkal, nem volt még bnőm de már úgy érzem h ez hiányzik az életemből. Nem akarok hülye lenni csak azért h legyen barátnőm... ti mit tennétek a helyemben? 16/F
2010. jan. 1. 21:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
17éves lány vagyok nekem sem volt barátom nemiszok no cigi és kábszer a party jöhet.csak 1* próbáld ki lehet tetszeni fog
2010. jan. 1. 21:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy ezzel egyedül, az alagút végét még én sem látom.
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak rosszul állsz hozzá én sem csinálom egyiket se inni még ritkán sem iszok és mégis 9 hónapja van barátnőm !! Vmi sportot űz vagy ilyesmi én is régen bmxeztem és mikor kijöttek osztálytársamék a bnőm felük haverkodott és így jöttünk össze! NE LÉGY PESSZIMISTA
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
elöbb utobb kapsz barátnöt.. olyant mint te.. és ha piázol meg ilyenek akkor a csajod is csak olyan lesz..
2010. jan. 1. 21:42
 5/16 anonim ***** válasza:
annyira ritka az ilyen srác! és számomra annyira nehéz volt egy ilyet találni... merthogy nem akartam, hogy minden péntek hajnalban nekem kelljen hánytatni a pasimat, hogy ha smárolok vele, úgy érezzem, mintha egy hamutartót nyalogatnék, vagy hogy drogmámorban megerőszakoljon. de sikerült, találtam :) nálam előny h ilyen egy srác, bár mondjuk 1-2x azért elnézhetnél a haverokkal bulizni, nem kell ahhoz feltétlen inni :) meg járj vhova sportolni, tartsd nyitva a szemed a suliban is, ilyen helyeken a legkönnyebb ismerkedni. L.20
2010. jan. 1. 21:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, nem kétféle ember van, aki bulizik mint hülye meg aki otthon ül. Ez a két véglet, eközött kéne megtalálni a helyed, néha eljárni ismerkedni, szórakozni mint minden normális ember. Nem lenne semmi gondod. És normális is maradnál.
2010. jan. 1. 21:44
 7/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, én egy őrült, elviselhetetlen, baaromarc vagyok, akivel 1 hétig bírják a lányok. Szerinted mi a jobb? Elveszíteni lányt hetente, vagy majd talán összejön egy egy évre?
2010. jan. 1. 21:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a normális kategória (remélem, hogy igen), akkor én is beletartozom. Addig nekem sem volt eszembe elmenni még egy suli discoba se, még meg nem választottak DÖK képviselővé és kötelező volt mennem, na onnantól járok rendszeresen. Ott volt egy hasonló normális lány, elhívtam táncolni és azóta járok discoba. Vele. :D
2010. jan. 1. 21:50
 9/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat kort és nemet írjatok pls...
2010. jan. 1. 22:02
 10/16 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy vagyok csak én már a 18at töltöm. Még nem maradtál le semmiről :D :D
2010. jan. 1. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!