Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el randira? 17/f

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el randira? 17/f

Figyelt kérdés
Sziasztok!,beszélek egy lánnyal msnen lassan egy hete, eljött az idő h elhívjam valahova én speciel sétálni hívnám vagy bekapni egy két falatot :) de a kérdésem az hogy hogyan hívjam el? beszélünk egy jó témárol csend van és akkor beirom h lenne e kedved ehhez ahhoz? azért msnen akarom hívni mert élőben nemtudok vele találkozni csak ugy spontán. megkell beszélni, ja és még1 ha eljönne az feldobhatná a randit h elkezdem h utólag hozott valamit a jézuska és megpuszilom:D? és ha jól elbeszélgetünk bepróbálom majd randi vége felé még1szer csak akk télapóval vagy mittudom én mivel de akkor továbfűzöm csókká?:) kérlek segitsetek, első barátnőm lenne, pár hónapja elszurtam a dolgokat egy másik lánynál, régóta ismertem és soká vártam ... és már csak barát vltam, mostmár nála az sem vagyok, itt nem csak barát akarok lenni meg sírótárs :) 17 fiú (BUÉK!)
2010. jan. 1. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát:

1. Nyugi, ezt is el fogod szúrni nagy eséllyel. Ezen ne szomorkodj, előbb-utóbb összejön, jól csinálod.

2. Naná. Simán írd be, hogy találkozni szeretnél vele! Pl. lehet valami ilyen: "Az a helyzet, hogy egy ideje gondolkozok valamin... Mit szólnál, ha találkoznánk? Mármint élőben."

3. Beszéld meg vele, hogy mit csináltok! Persze te ajánlj fel lehetőségeket! Lehet a séta nem jó 5let, mert mostanság hideg van. Nem tudom merre lax, ha valami nagyobb városban, akkor biztos van valami beülős hely, teázó, kávézó, nemtom... Fontos, hogy olyan hely legyen, ahol lehet beszélgetni.

3. Ne bénázz a jézuskás dologgal! Az elején a találkozáskor szépen mutatkozzatok be, fogjatok kezet (bár nem tudom, a te generációd hogy csinálja), és egy füst alatt simán puszild meg üdvözlésként! A csókot meg szerintem felejtsd el, azt máskor! De ne húzd sokáig, nehogy 5-6 randit úgy nyomjatok le, hogy nem kezdeményezel! Jó környezet, ha 1x le tudtok ülni valahova kb. meghitten 1más mellé... átöleled -> ha ekkor nem tiltakozik, akkor szabad a pálya, de csak szépen lassan... :)

4. Teljesen más lesz élőben, lehet nem is fog tetszeni!

5. Jusson eszedbe az 1. tanács, mikor parázol, mert fox, az biztos. :) Nyugi, játék! Ha ez nem jön be, lesz másik csaj. Annyian vannak, mint az oroszok! :D

2010. jan. 1. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Ennyi kreatív ötlet mellé nem kell segítség, innen sztem megoldod te:P

Ám meg csak kérdezd meg h lenne-e kedve eljönni vhova, sztem érteni fogja:P

2010. jan. 1. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen. Szeretném ha a beszélgetéseinket személyesen is folytathatnák. Üljünk be valahova vagy menjünk egyet sétálni olyan szép idő van kint.
 4/11 anonim ***** válasza:
BÚÉK! Persze, simán feldobhatod a találkozás ötletét, hogy lenne-e kedve hozzá! Viszont a továbbszövögetés eltervezése még korainak tűnik. Biztos vagy benne, hogy ő is vonzódik Hozzád? Előre ne éld Magad bele a dologba, nehogy csalódj! Nem is kell első találkozáskor feltétlenül elcsattanjon az első csók! Ha pedig úgy alakul, akkor úgyis fogod érezni, hogy eljött az ideje. Próbáld levenni a jeleket! Azt tanácsolnám még, hogy rögtön ne is tárulkozz ki, csak éreztesd Vele a vonzalmat! Sok sikert hozzá! :)
 5/11 anonim ***** válasza:

1: tereld rá valami storyval a témát valami kajáldára

2: "Télleg neked nem lenne kedved eljönni oda tök baró volt ez is az lesz na lééééécííí "

2010. jan. 1. 21:31
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotokat, igazán hasznosak :) jöhetne még sok sok hsz a tapasztalatokrol , örülnék neki :)
2010. jan. 1. 22:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne parázz! Ha beszélgettek, és úgy veszed észre, hogy bír ő is, nyugodtan írd hogy : "Azon gondolkoztam, hogy ha itt ilyen jól megvagyunk, nem lenne-e jó találkozni? Hogy ismerjük egymást személyesen is". és akkor innentől megbeszélitek hogy hova meg stb ha belemegy:) és élőben se stresszelj, hisz ha megse próbálod nem nyerhetsz. legyél önmagad, n akarj más lenni, beszélj úgy mint ahogy msn en írsz:) és ha le tudtok ülni akkor lehet kisebb jeleket adni hoyg tetszik. meg légy figyelmes, dícsérd meg hogy jól néz ki:) és nézz a szemébe sokat és mosolyogj:) és ha netán megkérdezi mért nézed, mondd hogy csak úgy elvesztél a szép szemében:) aztán ha közeledsz és látod hogy ő is akkor megis csókolhatod...de nem hiszem hogy első randin kéne. szerintem ha nem közeledik ő az első után, akkor adj neki puszit és dobd fel az ötletet hogy megismételhetnétek;)

sok sikert:)

F/17

2010. jan. 1. 23:41
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
cső! leborotváltam a hátam, jössz basni?
2010. jan. 2. 00:40
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod, utsonak meg: azt hiszem még mindig részeg vagy, vagy csak kiújult a sárga kártyád?
2010. jan. 2. 08:52
 10/11 anonim ***** válasza:

menni fog az :D

főleg ez az utójézuskás dolog, nekem ez naon bejönne ;)

hajrá

2010. jan. 2. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!