Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis mikor lehet az ilyesmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mikor lehet az ilyesmit sértődésveszély nélkül megkérdezni?

Figyelt kérdés

Nem, nem a szex módjairól lenne szó, hanem a házimunkáról... így 28 évesen már komolyabb nőt keresek, komolyabb kapcsolatra, szóval ha az egyénisége oké, akkor énfelőlem indulhat a szokásos összeköltözés-esküvő-gyerek téma is, ezzel egyetértenek a nők is. De a mindenségit, hiába vonzó a csaj, ha egy rohadt inget nem vasalt még ki életében, ha egy húslevest nem tud megfőzni, akkor mit bohóckodik a randik alatt, hogy ő már készen áll a házasságra? Nem, nem arról van szó, hogy csak neki kell majd házimunkát végeznie, de igenis ne rémüljön meg mondjuk az élesztő, vagy az ablaktisztító látványától...

Na visszatérve az alap kérdésemre: úgy kábé mikor lenne alkalmas ezt megemlíteni? Mert ettől a témától olyan sértődéseket tudnak levágni, hogy az valami hihetetlen, előbb válaszolnak arra a kérdésre, hogy mehet-e popsiba, mint hogy meg tudna-e sütni egy kalácsot. Bármit kérdezhetek bármelyik huszonévestől a szexről, lelkesen helyeselnek a komoly szándékaimról hallva, na de megkérdezem, hogy ő maga hogyan képzelné a közös jövőt, ki főz, ki takarít, mihez ért, mit szokott csinálni, akkor jön a zavart nevetgélés, vagy a műhiszti, ez mi már??

2014. jún. 6. 23:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%

Mi a franc az a wellington bélszín? :D És igen, mostam már fel életemben... Ne haragudj, de gyerekes vagy. Kikkel ismerkedsz te basszus, hogy ilyeneket feltételezel?

Hova sietsz az ismerkedéssel? Ilyenek több év alatt derülnek ki, jó esetben egy év, de hidd el, hogy van aki még 10 év után is tud meglepetést okozni...

2014. jún. 7. 00:21
 12/20 anonim ***** válasza:
24%

miért lenne gyerekes?

egyetértek hogy ezek a dolgok nem az első randikon derülnek ki, hanem egy kapcsolatban, vagy mint mondtam véletlen szóbajövő témaként, de most tényleg nem értem miért kell gyerekesnek nevezni...

2014. jún. 7. 00:23
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem te jobban kiakadtál a semmire, de örülök, hogy tudod miket szeretek szexnél.

Nem emberként akarod megismerni a másikat, társként ez a baj. Inkább "vizsgáztatod", meg méregeted, hogy megfelel-e, mintha lovat vennél. Ahelyett, hogy örülnél egy nő személyének inkább kielemzed, feleslegesen boncolgatod a tulajdonságait, olyanról beszélsz aminek semmi értelme. Alapvető dolgokat hozol fel. Csak aggyal akarsz társat választani, nem szívvel...

2014. jún. 7. 00:30
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

https://www.youtube.com/watch?v=oZDkz_3Pl-o

Húúúúúzzzál inkább pulcsit kötni vagy benyomok egyet a csöcsödbe :D

2014. jún. 7. 00:33
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Vajon miért csak azokat a válaszokat pontozzák, amik nem teljesen értik a kérdező kínját? Ohh várj...

Sosem értettem ezt a pontozást. Ha hülyeséget írnak, trollkodnak, jelenteni kellene és kész. Az nem rossz válasz, ami nem egyezik meg mindenkinek a véleményével.

Szerintem sem gyerekes a kérdező, hiszen 28 évesen azért már javában gondolkodhat egy pasi gyerekeken, családon, nincs ezzel gond.

Viszont továbbra is tartom, hogy egy egészséges kapcsolatban a legtöbb kérdés kimondatlanul is válaszra talál, ha alapvető dolgokról van szó.

2014. jún. 7. 00:34
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
Fúúú gecc, rég nevettem ekkorát. :-DDDD
2014. jún. 7. 09:15
 17/20 anonim ***** válasza:
80%

Értem én a kérdező problémáját, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a hozzáállása a nőkhöz és a párkapcsolatokhoz egy katasztrófa. Teljesen mindegy mikor teszed fel a kérdést, sértődés lesz belőle.

Egyrészt, mert ezek a dolgok egészséges párkapcsolatban, normális, emberi kommunikáció közben kiderülnek. "Hogy vagy?" "Dög fáradtan, egész nap takarítottam." "Hát, ha nagyon éhes vagy, összecsaphatok neked valamit" "Három napja arra a nyomorult családi hepajra sütünk, de elegem van!" stb. stb. stb. Semmi szükség vizsgáztatni és vallatni a másikat.

Másrészt, ha te képes vagy azért szakítani a nővel, akit elvileg szeretsz, mert nem tud főzni/inget vasalni/takarítani, az rólad mond el valamit.

Harmadrészt, te - az alapján, amit leírtál - teljesen elveted a fejlődés lehetőségét. Nem egy és nem kettő olyan nőt ismerek, akik 30 felett, a párjuk mellett tanultak meg főzni, rázódtak bele a házimunkába. Nem az a kérdés, hogy ki mihez ért, hanem hajlandó-e tanulni.

2014. jún. 7. 09:36
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem értek egyet veletek, lányok. Én nem az apukája szerepét akarom betölteni a kapcsolatban, hadd ne én tanítsam meg háztartást vezetni, főleg nem 30 felett. És nem várok el többet, mint amit én is nyújtok, ha én egyedül rendben tudom tartani a lakásomat és el tudom látni magam, akkor komolyan nem jogos az igényem, hogy ugyanennyire házias nőt szeretnék magam mellé?

Azért nyilván félreérthetően fogalmaztam, mert borzasztó felháborodás van itt olyasmin, ami tulajdonképpen természetes; kiemeltem egy tulajdonságot, a háziasságot, ami mindenkit kiakasztott, pedig szerintem aki komolyan gondolja, hogy feleség és anyuka akar lenni mondjuk 5 éven belül, az miért lepődik meg, ha az ezekhez kapcsolódó tevékenységeket nem én akarom megtanítani neki? Elég vicces a gondolat: -gyere szívem, ez itt a mosógép, ez az ágyneműhuzat. Hetente lecseréljük a régit és kimossuk, így ni. Időközben felhúzunk egy másikat, az meg így kell, látod? :) Ez működne, ha a tízéves kislányomat tanítgatnám önállóságra, de nem a huszonévei végén járó partneremmel, aki elvárja (és joggal) hogy egyenrangú félként kezeljem a kapcsolatban.

De tényleg furcsa az egész, ahogy hozzáálltok. Elvárás lehet egy csomó dolog, kezdve a jó alaktól, egészen a diplomáig, csak éppen az nem, hogy házias legyen? Csak annyira mint én, nem jobban.

2014. jún. 7. 10:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Senkinek nem az a baja, hogy elvárod a háziasságot, mert ez teljesen normális, hanem ott a hiba, hogy kérdésekkel akarod megtudni, házias-e. Pedig kiderül az nagyon gyorsan, még összeköltözni sem kell.
2014. jún. 7. 12:50
 20/20 anonim ***** válasza:
25%
Elmúltál 30 és annyi agyad sincs, hogy rájöjj kérdés nélkül, hogy az adott nő házias e vagy sem? Gratulálok... SZerintem tarts házvezetőnőt és járj prostihoz. Az való neked, nem kapcsolat és végképp nem család és gyerek. Éretlen vagy rá és meg sem érdemled.
2014. jún. 7. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!