Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdeme randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdeme randi végén megkérdezni, hogy lesz-e folytatás?

Figyelt kérdés

Volt randim egy lánnyal, akit a netről ismertem meg. Randi végén megkérdeztem tőle, hogy van-e kedve még találkozni, azt válaszolta, hogy igen.

Azóta se híre se hamva (emailre nem válaszolt, úgyhogy nem is zaklattam).

És ez nem az első eset. Miért nem merik ott helyben megmondani, hogy nem lesz folytatása? Pedig nem nézek ki félelmetesen, és talán látszódik is rajtam hogy nyugodt típus vagyok, nem az, aki elkezdene anyázni meg pofozkodni...

Ilyen kevés lányban van gerinc?

2014. márc. 10. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Láthatod, de muszáj elviselned és ne hangoztasd, mert még te leszel a hibás.
2014. márc. 10. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Könnyebb szó nélkül lelépni, mint magyarázkodni.
2014. márc. 10. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell randizni. Probléma letudva.
2014. márc. 10. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Szegeny! Ez tenyleg nagyon csunya dolog, nokent en szegyellem magam a lany helyett. Probalj arra gondolni, hogy o erzelmileg nem eleg stabil, ha meg ennyire sem kepes. Jobban jartal, ebbol kiindulva. Hogy szemelyesen nem mondja meg, az egy dolog, hazamegy, vegig gondolja, idot ker. Ez ertheto, de hogy emailre se valaszol... Ez tenyleg gerinctelenseg, ne band, es meg veletlen se magadat okold. Rosszba futottal bele, sajnos elofordul ilyesmi.
2014. márc. 10. 15:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez már a sokadik rossz. Neten csak ilyen lányokat lehet megismerni, úgyhogy inkább maradok a személyes ismerkedésnél.
2014. márc. 10. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, a nők nagy részében nincs gerinc. Alattomosak, számítóak. Ezért nem is megyek már randira, mert mindig csak a van kocsid, van lakásod, jó állásod szlogen megy. Ez nem kell, ők az érzelmeket csak a csődöröknek meg a banki gazdag fiúcskáknak adják oda, ha az lakást biztosít nekik.
2014. márc. 15. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!