Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak valaki tuna jönni picit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak valaki tuna jönni picit?

Figyelt kérdés

Mi a biztos jel? Ha valaki alig beszélt veled, egyszer csak sms-t ír,felhív. Panaszkodik a magányról.

Aztán eltünik, mikor megtudj, hogy párod van.

Mikor nincs, már nem áll veled szóba, de soha semmit nem mondott.

Ez mit takar?

2010. jan. 1. 15:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű, tetszel neki és össze akart veled jönni, de megtudta hogy foglalt vagy ezért már nem próbálkozik.
2010. jan. 1. 15:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Hm. De már nincs párom, és ezt ő is jól tudja, azt is elmondtam, hogy szeretem, de látni se akar. Pedig semmi rosszat nem mondtam és nem is tettem.
2010. jan. 1. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Dehogynem:szereted,ezzel hazudtál és kerül nagy ívben.
2010. jan. 1. 20:41
 4/12 A kérdező kommentje:

De miért hazudtam ezzel?

4 évig szinte nap mint nap láttuk egymást. Nem mondanám, hogy beszélőviszonyban voltunk, néha 1-2 szó. Meg azért mert egy a munkahelyünk, már csak volt.

Amikor eljöttem onnan, megkeresett sms-ben, de totál hülye dumával, hogy nem tudom -e kollega számát. Egyszer meg beszéltünk és mondta, hogy nincs senkije, magányos.

Nem tudtam, hogy tetszem neki. Most sem tudom, mert soha nem mondta, csak ennyit. Soha nem mertem elmondani neki, hogy imádom, már bánom.

Ekkor volt párom. Amikor vége lett, kerestem őt. Nem foglalkozik velem.

Miért? Nekem egyértelmű a keresése, akkor miért nem mondja azt, hogy figyelj:tetszel. Nem mondja, pedig szabad vagyok.

2010. jan. 1. 20:47
 5/12 A kérdező kommentje:

Hidd el:

tiszta szívemből imádom, de elcsesztem. Az a típus vagyok, aki soha nem kezdeményezne egy férfinál sem. Így nem is mondtam el, nem is sejtettem, hogy ő talán..

Most hogy szabad lettem, elmondtam neki mindent egy üzenetben, meg sem keres.

2010. jan. 1. 20:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Talán személyesen próbáld meg. Egy sms-ben, e-mail-ben, msn-en, stb. Elég komolytalannak tűnhet. Én százával kapok ilyen üzeneteket és sose lett belőle semmi. Lehet ő is így gondolja.
2010. jan. 2. 15:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Sajnos lehetetlen, nem tudom pontosan, hogy hol él. A munkahelyére meg nem mehetek, írtó hülyén jönne ki, főleg ha beéget több száz ember előtt, elsüllyednék. Ezt kettesben kéne megbeszélni.

Én kértem, hogy találkozzunk , beszéljük meg, ha nem utál. Ekkor írt egy üzenetet, hogy oké, de ne reméljek semmit.

Nem gyerekes Ő, magába fordult,évek óta egyedül van.

2010. jan. 2. 17:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Gyakran kerestem, hogy kérlek , beszéljük meg, lerázott dúrván. Szóval..marad a szenvedés, de fáj.

Főleg az, hogy érezhetett valamit, és ilyen makacs.

2010. jan. 2. 17:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Még valami:

Azt elfelejtettem írni, hogy már 2 éve nem láttuk egymást, és azóta játszuk ezt.

Nem bírom már. Arra is gondoltam már, hogy valahogy elcsalom egy talira, és megcsókolom, akkor nem tudod nemet mondani, ha érez valamit, ha nem, így jártam, én legalább léptem.

2010. jan. 2. 17:30
 10/12 anonim ***** válasza:
15:28-as vagyok: Ha 2 éve húzódik akkor hagyjad. Ne erőltesd ami nem megy. Sok hal van a vízben ;)
2010. jan. 3. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!