Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezeli sok lány úgy a nem annyira menő/gazdag/helyes pasikat, mintha valami alsóbbrendű lények lennének?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 08:40
21/25 anonim válasza:
14:25 tudom hogy észt nem adnak mellé, ennek ellenére általában jobb állásokhoz elvárás és ettől függetlenül azért büszke lehetek rá, hogy megcsináltam ugye? Megengeded? Komolyan úgy beszélnek egyesek mitha szégyelnem kéne magam hogy ezt pozitívumnak tekintem.
Nem büfészakot végeztem hanem 5 éves egyetemi képzés volt és nem keveset tanultam érte (sőt, marha sokat). Itt mindenki szeret azzal jönni hogy az csak egy darab papír meg intelligencia nem társul hozzá, persze ez igaz ugyankkor nem véletlenül peregnek ki annyian az egyetemről és nem véletlenül hívják felsőoktatásnak. Hogy ki mit kezd vele, az egyéni kérdés. Nem az alapján választok, hogy van-e diplomája vagy nincs de előny ha van, jöhet a megkövezés...
22/25 anonim válasza:
Jó,csak nekem nagyon úgy tűnt, hogy ez alapján szelektálod a pasikat, elvégre "suba subával,guba gubával". Matolcsy bácsi 47 ezréből nem mindenkinek futi költségtérítéses egyetemekre, még ha helyből le is rakná az összes vizsgát.
23/25 anonim válasza:
Annyira tudtam, hogy ez lesz a következő, hát képzeld diákmunkáztam és a szülővárosomba felvételiztem, a szüleimnek nem kellett szinte semmit fizetni. Persze tudom nincs mindenhol egyetem, Viszont gyomorforgató ez az irigy hozzáállás, ha valakinek bejön valami vagy kicsit is jobb körülmények közé születik mint az átlag máris el van könyvelve selyemtörlős kiskirálykisasszonynak, akinek még véletlenül se lehetnek problémái az életben.
24/25 anonim válasza:
Angliaban heti 70 ora munkaval, 1 ev alatt ossze lehet kaparni 11-12 ezret. Nincs penz egyetemre, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!