Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezeli sok lány úgy a nem annyira menő/gazdag/helyes pasikat, mintha valami alsóbbrendű lények lennének?
Első! Ne szidd azt, amit megeszel.
Egyébként meg nem értem, hogy valakiknek hogy lehet annyira alacsony az agyi kapacitása, hogy csak általánosítani tud.
Férfiakban is ugyanígy vannak ilyenek.
Ahogy az előző is írta, te foglalkozz a kedves lányokkal, akik nem ilyen felszínesek. Mert lányokban is van ilyen is, meg olyan is. Csak valahogy egymásra kell találniuk a megfelelő embereknek :)
Mert "sok" lány ostoba és undorító.
Nem kell velük foglalkozni.
Kerdesedre valasszal valaszolok:
1. Miert teszitek ti ugyanezt a kevesbe szep lanyokkal?
2. Miert tartodd a menot es a helyest egyenlonek a gazdaggal?
3. Miert altalanositasz? Ennyi erovel en a nehany szemelyes tapasztalatom utan sirhatnek,h:
MINDEN PASI CSAK A SZEXRE HAJT!
MINDEN PASINAK CSAK A KULSO SZAMIT!
MINDEN PASI EGY TAHO!
Vagy apamek esete utan:
MINDEN FERJ MEGCSALJA A NEJET!
de! Nem teszem mert agyilag vagyok azon a szinten,h tudjam,h nem mindenki ilyen csak azert mert talalkoztam mar par ilyennel. Remelem ti is eljuttok erre a szintre
Amíg nem a megfelelő szinten keresgélsz, addig le is fognak nézni a csajok.
Tudod, hasonló a hasonlóval....
Ha olyan nőkre hajtasz, akiknél a konkurencia a gazdag, menő, helyes pasi, akkor vagy fel tudod venni a versenyt (gazdag, menő és helyes vagy), vagy nem vagy elég jó, és lepattintanak, mert nálad jobbakból válogathat.
Ugye, érted?
Keresgélj olyan csajok közt, ahol megütöd a mércét, ergo örül, ha olyan pasija lehet, mint te.
Egyébként nem leszel a pasija.
Ennyire egyszerű, csak nektek fáj az igazság.
"Miért jut minden napra"
Hogy edzésben legyünk. férfi-női rangadó, részeredmény 1:1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!