Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy külsejét tekintve nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy külsejét tekintve nem kiemelkedő pasinak nincs esélye kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Az ilyeneknek csak a túlsúlyos vagy csúnya arcú lányok közül lehet párja?
2014. jún. 1. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Bizony.

(Nem unjátok még ugyanazt a kérdést feltenni százmilliószor? Ne itt sajnáltassátok magatokat)

2014. jún. 1. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
A csúnya lányoknak nem lehet párja?
2014. jún. 1. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem azért nem találsz senkit magadnak, mert ronda vagy, sokkal inkább azért, mert ilyen idióta a felfogásod. Ebből adódóan megérdemled a sorsodat.
2014. jún. 1. 13:19
 4/10 anonim válasza:

Egyáltalán nem csak túlsúlyos és csúnya barátnője lehet egy ilyen férfinek. Én nagyon sok olyan párt látok ahol a férfi nagyon jóképű és a barátnője nem túl szép vagy fordítva. Én pl. mások szerint elég szép lány vagyok és ha hiszed ha nem, még sosem volt jó pasim. Nem azért mert nem lehetett volna hanem azért mert ezek a srácok hiába néznek ki jól, a belsejük nem tetszik. Inkább összejövök egy nem túl jóképű de rendkívül udvarias, intelligens, jó humorú férfival mint egy nagyon helyes pöccsel..Bár kivételek mindenkinél vannak de én a helyedben nem szomorodnék el... :)

20/L

2014. jún. 1. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:

A kölcsönyös vonzalom alatt mit értesz?Egy rendes párkapcsolat nem létezik vonzalom nélkül,mint ahogy a szexkapcsolat sem..

Szerintem esélye mindenkinek van.

2014. jún. 1. 13:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt mondod nem létezik rendes kapcsolat vonzalom nélkül, de nézd meg hány rossz külsejű pár van.
2014. jún. 1. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
2014. jún. 1. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Tudod kérdező, ha megismersz valakit, az megszépülhet a szemedben, és elkezd vonzani. De mivel te nem látsz az orrodnál tovább, illetve felszínes vagy, amit persze másokkal kapcsolatban kikérsz magadnak, így ezt valószínűleg soha nem fogod megtapasztalni.
2014. jún. 1. 13:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, és amíg itt sopánkodsz, addig az általad rondának titulált lányok már rég bepasiztak.
2014. jún. 1. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
én úgy tapasztaltam, hogy még a kövér nem vonzó lányoknak sem kell ronda fiú
2014. jún. 1. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!