Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy külsejét tekintve nem kiemelkedő pasinak nincs esélye kölcsönös vonzalmon alapuló kapcsolatra?
Bizony.
(Nem unjátok még ugyanazt a kérdést feltenni százmilliószor? Ne itt sajnáltassátok magatokat)
Egyáltalán nem csak túlsúlyos és csúnya barátnője lehet egy ilyen férfinek. Én nagyon sok olyan párt látok ahol a férfi nagyon jóképű és a barátnője nem túl szép vagy fordítva. Én pl. mások szerint elég szép lány vagyok és ha hiszed ha nem, még sosem volt jó pasim. Nem azért mert nem lehetett volna hanem azért mert ezek a srácok hiába néznek ki jól, a belsejük nem tetszik. Inkább összejövök egy nem túl jóképű de rendkívül udvarias, intelligens, jó humorú férfival mint egy nagyon helyes pöccsel..Bár kivételek mindenkinél vannak de én a helyedben nem szomorodnék el... :)
20/L
A kölcsönyös vonzalom alatt mit értesz?Egy rendes párkapcsolat nem létezik vonzalom nélkül,mint ahogy a szexkapcsolat sem..
Szerintem esélye mindenkinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!