Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy ilyen laza kapcsolatra vágyom?
Figyelt kérdés
Egy éve nem volt senkim, már nagyon vágyom rá, h odabújhassak esténként valakihez, na meg néha elmenni ide-oda, érezni h szeret, megölelni, és persze a szeretkezés is. Végre találtam egy srácot, akit el tudnék képzelni kapcsolatra és a szimpátia is kölcsönös. Alakulnak a dolgok,de még kilátástalan,h lesz-e valami köztünk. Én viszont egyre inkább úgy érzem,nem akarok függeni senkitől, a saját életemre akarok koncentrálni. De! Tényleg nagyon jó lenne már mellém egy fiú,aki segít kikapcsolódni kicsit :D nem vagyok szerelmes,de ez még kialakulhat. A kérdés,h felvázoljam-e neki,h én nem akarok túl komoly kapcsolatot? De persze nem is kavarásról vagy nyitott kapcsolatról lenne szó,mert azok ellenkeznek az elveimmel.
20/L
2014. márc. 25. 00:33
1/4 anonim válasza:
De örülnék, ha férfiként hasonló felfogású partnert találnék... :) Gyűlölöm a kötöttségeket. Szerintem örülne.
2/4 anonim válasza:
Én férfiként,ha valaki öszintén igy elmondja,azt csak értékelni tudom.
3/4 anonim válasza:
szóval nem akarsz mással dugni, gondolom ezt tőle is elvárod. meg szeretnéd érezni a törődést és szeretetet, meg jó lenne hozzá is bújni, meg közös programok. szóval akkor melyik részét nem szeretnéd a normális kapcsolatoknak? ne küldjön sms-t lefekvés előtt, vagy mégis mi?
4/4 anonim válasza:
Azt írod, hogy ellenkeznek az elveiddel. Egyik szavaddal ütöd a másikat. Mit vársz? Meleg hógolyót???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!