Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja a feminista lányoknak?
Sokszor ismerkedek olyan lányokkal, akik feminista nézeteket vallanak. Ezt általában onnan tudom meg, hogy ha eljut a randiig az ismerkedés, ezek az első pár alkalom valamelyikén előkerülnek: "A férfiak mindig elnyomták a nőket. A nők kevesebb fizetést kapnak. A nők csak szexuális tárgyak. Még mindig nincs egyenlőség. A nőket szülésre kényszerítik. A férfiakat az vonzza egy nőben ha független, intelligens, stb." Stb.
Nem azt mondom gyakori, de már 5+ ilyen lánnyal volt dolgom és egy idő után kijön hogy egy csomószor csak ilyenekben tudnak gondolkozni, vagy ilyenekről tudnak beszélni. Az ilyenek miatt szócsatába torkolló randit már nem is említem. Mindig férfiasan agresszíven érvel, aztán besértődik, többet nem találkozunk.
Pedig elsőre kedves, rendes lánynak tűnnek és ráadásul általában csinosak is. (6/10, 7/10)
38-as: Sose fogod megérteni, mert nem olyan vagy, mint a kérdező, szóval akadj le róla!
Kérdező: Az, hogy a p|n@ a legjobb dolog a világon, nekem olyan primitívnek tűnik. Olyan sok dolog van még ezen kívül, mint pl. az utazás, a művelődés, az olvasás, a múzeum. De oké, viszont hogyan fogsz tudni egy életen át egy p|n@val megelégedni, ha családod lesz? Tudod, ebből a p|n@vadászó életből nincs visszaút.
42: Az a legjobb nekem. Ez van. Most rangsoroljam őket hogy jobban érthető legyen? Oké. 10-es a legélvezetesebb és onnantól csak lefelé van.
Punci, szex: 10
Egy jó este a barátokkal: 9
Egy új szakma kitanulása és kipróbálása a gyakorlatban: 8
Egy jó randis este egy csajjal, mégha aznap nincs is szex: 7
Kellemes családi ebéd általam kedvelt rokonokkal: 8
Olyan városba költözni egy hónapra, ahol nincs egy ismerősöm sem és rosszul beszélem a helyi nyelvet: 8
Megismerni egy új embert, akivel hamar kiderül mennyire hasonlóak vagyunk és jó barátok leszünk: 8
Stb-stb. - Élvezek amit lehet, de tudom mi a legélvezetesebb most.
"viszont hogyan fogsz tudni egy életen át egy p|n@val megelégedni, ha családod lesz?"
Nem tudom, de érdekes kihívás lesz mindenképpen.
Ja, fontos a szex.
Fantáziát? Mire? Nem akarok megváltozni egy nekem rosszabbnak tűnő irányba, jól érzem most magam a bőrömben. Kismilliószor jobban, mint régen.
Így van. Kamaszként nem kaptam meg nőket, pedig nagyon sok szép lánynál lett volna esélyem vagy lehetőségem gimnáziumban, stb. De elbasztam azokat. Ezért most teszek egy szívességet magamnak és mivel a régi időket nem változtathatom meg, a jövőbe tekintve most teszem boldoggá magam.
A hűségen való rágódásodat meg nem is értem. Ódzkodom az olyan dolgokra való utalásokról, amiket nem tudok biztosan (amit pl. te is csinálsz), de te valahogy a világtól elzárva élsz, ha megcsalásról van szó? Megcsalás = világvége?
Nem innen várok elfogadást, vagy megértést, mert a számomra fontos emberek szerencsére elfogadnak. A tágabban vett családom (~10 ember) és a szűkebb, állandó ismerősi köröm (~10 ember) ugyanazokat szinte mind tudja rólam, amiket itt leírtam ezen a pár oldalon. Mégis elfogadnak.
Én és néhány itteni válaszoló annyira más világban élünk, hogy felfoghatatlanok az egyik számára a másik dolgai. Mint Lem Solarisában az ember és a bolygó méretű idegen tudat találkozása, akik annyira különbözőek hogy sosem érthetik meg egymást. Tanulmányozhatjuk egymást, de úgy sem leszünk semmilyen behatással a másik életére.
a csajozás hajszolása önjavítás mellett 15 éve terjedt el
ismerek olyat aki akkor kezdte. kiégett, leépült. a teste, lelke kényszeríti leállásra. ő is azt hajtogatta, hogy ennyi tapasztalattal majd megtalálja 30-35 évesen azt a nőt akivel együtt tud élni és aki bomba jól néz ki - mert annyira érteni fog a nőkhöz
ebből már semmi nem lesz. nehéz megmagyarázni milyenné válik egy ilyen ember, de nőknek nem lesz vonzó
felfogom, jobban ismerem ezt a világot mint te :D
csak szánalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!