Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja a feminista lányoknak?
Sokszor ismerkedek olyan lányokkal, akik feminista nézeteket vallanak. Ezt általában onnan tudom meg, hogy ha eljut a randiig az ismerkedés, ezek az első pár alkalom valamelyikén előkerülnek: "A férfiak mindig elnyomták a nőket. A nők kevesebb fizetést kapnak. A nők csak szexuális tárgyak. Még mindig nincs egyenlőség. A nőket szülésre kényszerítik. A férfiakat az vonzza egy nőben ha független, intelligens, stb." Stb.
Nem azt mondom gyakori, de már 5+ ilyen lánnyal volt dolgom és egy idő után kijön hogy egy csomószor csak ilyenekben tudnak gondolkozni, vagy ilyenekről tudnak beszélni. Az ilyenek miatt szócsatába torkolló randit már nem is említem. Mindig férfiasan agresszíven érvel, aztán besértődik, többet nem találkozunk.
Pedig elsőre kedves, rendes lánynak tűnnek és ráadásul általában csinosak is. (6/10, 7/10)
"Így van, nem akarok most komoly kapcsolatot. És? De ismerem a nőket, hiszen ismerem őket annyira, hogy szexuális vágyat keltsek bennük és mindezt tudatosan. Ismerem a nők ösztönvilágát és hogy mire reagálnak pozitívan, negatívan (amellett, hogy ebben mindig van tanulni való)."
köszönjük, ezt idáig tagadtad. aljas és szánalmas vagy, kifele építesz egy képet, mert másként nem jutnál szexhez. önmagadban nem vagy vonzó :D a manipuláció kihasználás.
"Ráadásul mindemellett most csinálhatom azt, amiről minden 13-25 körüli fiú álmodozik - Sok szép lánnyal kúrok. Imádom az életem és soha nem voltam olyan boldog általában, mint most vagyok."
soha nem erről álmodoztam, mert valóban sikeres vagyok. nem szorulok kompenzálásra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!