Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy az látható, hogy manapság 10 ből 7 (kb) fiatal pár esetén majd mindig a fiúk néznek ki jobban a lányok kevésbé? Tisztára monopol helyzetben vannak a lányok és ők választanak maguknál jobb külsejű (hasonlítás) fiút?
ennél a 2-nél annyira remek a fiú? :DD Szerintem nem, sőt az elsőnél a lány még aranyosabb is.
Amúgy ja, szerelem. Azok a lányok akik nem ribi kinézetűek, általában nem is úgy viselkednek. Nem tudom az én barátommal ez hogy van, mindig úgy gondoltam a világ legjobbja, és minden csaj őt akarja, aztán én kerültem mellé. Nem tudom hogy szép vagyok-e, a szsépség relatív. Amúgy azt se gondolom, hogy neked bármelyikük boldogságához közöd lenne.
"Mi az oka, hogy az látható, hogy manapság 10 ből 7 (kb) fiatal pár esetén majd mindig a fiúk néznek ki jobban a lányok kevésbé?"
az ok: a muff (sajnos) értékesebb(nek tűnik) és ők választanak. 1 ronda nő is kaphat jó pasit, mégha csak 1 éjszakára is, de 1 ronda pasi csak a "húzzál el"-t kaphatja.
a nők közül mindenki labdába rúghat, míg a fickók közül csak a felső 5%
és a fickók 5%-a húzogatja a nők 95%-át.
nyíltan, vagy titokban de így van.
az "átlag" (tehát a nem gáz) is mehet a vérbe. csak a jóképű a nyerő...
ez folyik a csapból, ezt hallod az utcán, ez megy a filmeken is....
"Valahogy nem a külső számit, meg a csunyát is szépnek látjuk ha szerelmesek leszünk."
ezzel a dumával kit akarsz átbaxxni? a csúnyát (vérmérsékletedtől függően) elzavarod, elutasítod, nem belezúx.
(direkt írtam x-el :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!