Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a videón látható lányról?
A harmadik, aki nyilatkozik. Nézzétek meg először hang nélkül, aztán hanggal. Vélemények?
Megnéztétek hang nélkül és aztán hanggal?
Hang nélkül nagyon szimpatikus, tetszik. Mosolygós, természetes, szép, szerény, majdnem szégyenlős. Nagyon bejön.
Ha pedig ráadod a hangot annyira negatív és visszautasító minden szava, hogy elmegy a kedved az élettől is. Az OK, hogy valaki magabiztos és kiegyensúlyozott, de ilyen szinten már egy picit túlzás.
Csak azért tettem ki a kérdést, hogy ez másnak is feltűnt-e. Napjaink civilizációs betegsége ez a fajta önvédelem.
Szerintetek van igazság abban, amit mondok, vagy csak én gondolkodok így?
arra számítottam, h valami ostoba p*csa stílusa lesz, és ezen vagy kiakadva, ehhez képest, intelligens hangon szólal meg, tényleg baromi kiegyensúlyozottan, aminek az önteltséghez kérlek semmi köze... a videóból legalábbis nem ez sugárzik.
amúgy mondjuk jellemző, hogy a sok prolinak ez már túl sok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!