Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú (24 és fél éves) viszonylag sok (4-5) olyan fotót feltesz iwiwre, amiken a barátnőjével együtt látható, külön képet is tesz föl a lányról, ez a szerelem jele nála vagy egyéb ok is vezérelheti a "felvágásra"?
A kérdésem a következő: ha egy fiú (24 és fél éves) viszonylag sok (4-5)olyan fotót feltesz iwiwre, amiken a barátnőjével együtt látható, külön képet is tesz föl a lányról, és az adatlapján kihangsúlyozza, hogy szabadidejében legszívesebben vele múlatja az időt, az egyértelműen arra utal-e, hogy odáig van érte?
A barátnőjével nagyjából öt hónapja járnak, nem a legszebb lány, de úgy-ahogy csinos és kedvesnek tűnik...
A kérdésem csak annyi: el tudtok-e képzelni vmilyen más okot az "ömlengésre" a nagy szerelmen kívül?
(Nekem lenne pár tippem, de szándékosan nem akarok ötletet adni - más véleményére/TAPASZTALATÁRA vagyok kíváncsi!)
Csak komoly válaszokat kérek!, és ha lehet, írjátok meg, fiútól vagy lánytól kaptam-e a választ!
Előre is köszönöm!
Szia! Elmondásod alapján csak arra tudok gondolni, hogy a srác tényleg odáig van a csajszi iránt. Párom is rakott fel közös képet, és olyat amin csak én vagyok. Adatlapján szintén leírja,hogy szabadidelyében velem van elsősorban. Mi több mint 3 éve vagyunk együtt, és szeretjük egymást. Azt már gondolom mondanom sem kell, hogy az én adatlapom is hasonló!
22 éves csajszi vagyok, párom 25.
Egyértelmű hogy odáig van a lányért,de nem értem hogy te meg miért izélsz a dolgon.Van barátnője!Szeretik egymást!Ne foglalkozz velük!
Ennyi!
Dúl a love köztük, szerintem egyértelmű.
Igaz van olyan barátnőm, akit ugyanezt csinálta (rengeteg kép, minden happy), de a kapcsolatuk nagyon szar volt. Azonban ez egy férfire nem jellemző. A nők alkalmaznak kirakatpolitikát folyton.
Ha egy srác kirak ennyi képet, akkor az szerelmes.
Köszönöm a válaszokat, különösen az elsőt! ... Bár nem kell magyarázkodnom, de azért elmondom: nem magam miatt kérdeztem.
... A kérdés egyébként arra irányult, hogy EGYÉB más ok lehet-e a háttérben.
Előre is köszönöm, ha kapok még válaszokat!
Szia.Szerintem is elég valószínű,hogy szereti a csajt.Ezt így képek meg adatlap alapján nem igazán lehet eldönteni.Élőben kéne látni a viselkedésüket....Előfordulhat hogy nem szerelmes,csak azért van a lánnyal mert nincs más és csinos a csaj,vagy hogy fölvágjon.Bár ennek nem hiszem hogy sok esélye van.
Lány vagyok.:)
Egy srác, csak úgy "poénból" nem csinál ilyeneket, oda már komolyabb érzések kellenek.:) A csajoknál más a helyzet...:PNa jó, persze nem mindig:)Tuti szerelmesek.
egy srác
Itt még az a téma sem merülhet fel, hogy vagánykodni teszi ki a képét, ha nem annyira isteni jó nő, ha azt mondod, hogy nem annyira szép. Akkor biztosan nagyon szereti. Más okot nem látok ...
19 éves lány
nekem van egy ismerősöm, aki már 30 felett van és most van elöször barátnője, persze mindenki buzizta rendesen, most pedig iwiwen kitett vagy 7 képet ahogy csokolja a csajt.
ebből a helyzetböl én ugy látom hogy ezzel akarja biznyitani azt hogy ő hetero.
de a te esetedben szeirtnem is szerelme s acsajba vagy tényleg valakit bosszantani akar vele.
22 éves srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!